aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: Βγήκε το ζευγάρι του τελικού

Πόλο: Βγήκε το ζευγάρι του τελικού

Βγήκε και το ζευγάρι στην κατηγορία νέων, για τον τελικό κυπέλλου πόλο. Αντίπαλοι θα είναι ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας και ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς, ο οποίος θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Γεροσκήπου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας νίκησε στον ημιτελικό τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας με το «κλειστό» σκορ 7-6, ενώ ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Ναυτικού Ομίλου Πάφου με 10-5. Στην προκριματική φάση η Λάρνακα νίκησε τον ΑΠΟΕΛ 16-14, η Πάφος τη Λεμεσό 16-7 και η Μέσα Γειτονιά την Αμμόχωστο με 24–3.

Έτσι με την ολοκλήρωση και των αγώνων στους νέους, τα ζευγάρια στους τελικούς του κυπέλλου πόλο, όλων των κατηγοριών είναι: ΑΠΟΕΛ – Ν.O. Λευκωσίας (ανδρών, 30/10, 12:45), Ν.Ο. Λευκωσίας – Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς (νέων, 29/10, 10:45), Ν.Ο. Λευκωσίας – Ν.Ο. Πάφου (παίδων, 30/10, 10:45). Όλοι οι τελικοί θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο της Γεροσκήπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ