aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: Πρόωρος τελικός από τα προκριματικά

Πόλο: Πρόωρος τελικός από τα προκριματικά

Οι παίδες σέρνουν το χορό στο κύπελλο, με την προκριματική και ημιτελική φάση να διεξάγονται στο κολυμβητήριο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» σήμερα και αύριο. Οι αγώνες αρχίζουν με ντέρμπι, ανάμεσα στον περσινό κυπελλούχο, τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου και τον περσινό φιναλίστ, τον ΑΠΟΕΛ (11:00).

Η Πάφος ήταν η κυπελλούχος ομάδα τις τελευταίες τρεις χρονιές, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι προσπαθούν για να κατακτήσουν τον πρώτο τους τίτλο στο άθλημα.  Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ανδρέας Καλλής και Χρίστος Κουππάνος.

Στο δεύτερο παιχνίδι της προκριματικής φάσης o Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας θα αντιμετωπίσει τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου (12:45), ενώ στον τρίτο αγώνα ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας (14:30) θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς (διαιτητές Ανδρέας Καλλής, Χρίστος Κουππάνος).

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού πέρασε άνευ αγώνα στην ημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει αύριο (11:00) τον νικητή του αγώνα Πάφος – ΑΠΟΕΛ (διαιτητές Άλκης Αλκιβιάδης – Γιάννης Σούλος), ενώ στον άλλο ημιτελικό θα συγκρουστούν οι νικητές των αγώνων Λευκωσία – Αμμόχωστος και Λάρνακας – Μέσα Γειτονιάς (12:45).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ