aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠοδηλασία: Τον καλύτερο χρόνο ο Αλέξανδρος, πάλι πρώτη η Ελένη

Ποδηλασία: Τον καλύτερο χρόνο ο Αλέξανδρος, πάλι πρώτη η Ελένη

Δύο πρώτες και τρεις τρίτες θέσεις ήταν ο απολογισμός του τμήματος Ποδηλασίας ΑΠΟΕΛ στον αγώνα «Ανάβαση Γεωπάρκου Τροόδους» απόστασης 32 χιλιομέτρων που διεξήχθη την προηγούμενη Κυριακή. Η εκκίνηση του 7ου αγώνα Κυπέλλου δόθηκε στο χωρίο Κατύδατα με σημείο τερματισμού το μοναστήρι του Κύκκου.

Ο Αλέξανδρος Αγρότης τερμάτισε στην πρώτη θέση στην κατηγορία Εφήβων, αλλά και στη Γενική κατάταξη με το γρηγορότερο χρόνο 1.11.38’’. Ο πρωταθλητής μας με σωστή τακτική, επιτέθηκε στους προπορευόμενους από το δεύτερο μισό της διαδρομής, πέρασε στην πρώτη θέση και εκπλήρωσε το στόχο του σχετικά εύκολα. Στην ίδια κατηγορία (εφήβων) ο Σωτήρης Κυριάκου τερμάτισε στην 3η θέση.downloadΗ Ελένη Τταντή συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις της και πανηγύρισε ακόμα μια πρώτη θέση στην Κατηγορία Μ2. Οι Πόλυς Γρηγοριάδης και Κωνσταντίνος Αντωνίου τερμάτισαν στην 3η θέση στην Κατηγορία Μ2 και Ανοιχτή κατηγορία αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ