Ποδηλασία: Εκπληκτική παρουσία της Ομόνοιας

Διεξήχθη την Κυριακή, 26 Ιουνίου, ο αγώνας ποδηλασίας δρόμου «Ανάβαση Γεωπάρκου Τροόδους», στα πλαίσια του κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου.

Η Ομόνοια είχε εκπληκτική παρουσία, σε όλες τις κατηγορίες, με τον Αντρέα Χριστοφή να τερματίζει στη 2η θέση, στην κατηγορία ανδρών, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Sukrun Gunsoy τερμάτισε στη 2η θέση, στην κατηγορία Μάστερ 2 .

Στους  Παμπαίδες, την 3η θέση κατέλαβε ο Χριστοφή Κωνσταντίνος  και έτσι ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο, μετά τη μεταπήδησή του από την ακαδημία Ποδηλασίας του Σωματείου μας, στην αγωνιστική ομάδα.

Στις Κορασίδες, η Γεωργία Γιαγκουλά τερμάτισε στη 2η θέση, ενώ στην κατηγορία «Cycling for all», κάτω των 17 ετών, η Ελένη Κουκουμά τερμάτισε στην 1η θέση. Η πρωταθλήτρια στις κορασίδες, Δήμητρα Κουκουμά, δεν αγωνίστηκε λόγω  τραυματισμού που είχε μετά από πτώση στην προπόνηση.

Το ευχάριστο της  ημέρας ήταν η επιστροφή του Αντρέα Πετρίδη στην ενεργό δράση, μετά από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας από τον ατύχημα που είχε στην διάρκεια του αγώνα στον Λυθροδόντα. Ο Αντρέας δούλεψε σκληρά όλο αυτό το χρονικό διάστημα και επέστρεψε  δυνατός.

Οι έγραφες στην Ακαδημία Ποδηλασίας συνεχίζονται. Για τα παιδιά 6-17 χρόνων, οι προπονήσεις γίνονται στο πάρκο Αθαλάσσας κάτω από την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών. Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701 / 99671512.