Πινγκ Πονγκ: Το σήκωσαν τα Πολεμίδια

Πρωταθλήτρια Γυναικών αναδείχθηκε η ομάδα του Α.Σ. Πολεμίδια στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Το Α.Σ. Πολεμίδια ισοβάθμησε στην 1η θέση με τον Ονήσιλο Λακατάμιας εντούτοις πήρε τον τίτλο καθώς υπερτερεί στον συντελεστή των σετ στα μεταξύ τους παιγνίδια.

Η ομάδα Γυναικών του Α.Σ. Πολεμίδια κατά τη διάρκεια των αγώνων χρησιμοποίησε τις αθλήτριες Δρουσιώτου, Σάββα, Κανάρη, Γερολέμου, Ηροδότου, Ανδρέου, Σάββα, Βασιλειου. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα του Ονήσιλου Λακατάμιας. Με το συγκρότημα της ομάδας της Λακατάμιας αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Μελετιέ, Μελετιέ, Παναγιώτου, Κονή, Παρτασίδου.

Στην 14η και τελευταία αγωνιστική το Κ.Ν Ακρόπολης κέρδισε το Α.Σ. Πολεμίδια που αγωνίστηκε με νεαρές αθλήτριες, εκτός έδρας, με 3-0  μετά από νίκες της Ππάλη, Παναγιώτου και Μυλωνά.

Ο Ονήσιλος στην Λακατάμια  επικράτησε του Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου με 3-1. Τις νίκες πέτυχαν δύο η Μελετιέ και μία η Παναγιώτου. Την νίκη του Μαυρομμάτη σημείωσε η Πασχάλη. Στον τρίτο αγώνα της αγωνιστικής ο Άρης Λεμεσού πήρε το δίποντο χωρίς αγώνα αφού ο Ευαγόρας Λακατάμιας  δεν παρουσιάστηκε.