aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠινγκ Πονγκ: Το Α.Σ. Πολεμίδια πρωταθλητής

Πινγκ Πονγκ: Το Α.Σ. Πολεμίδια πρωταθλητής

Με πρωταθλήτρια την ομάδα του Α.Σ. Πολεμίδια τέλειωσε το πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση.  Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ το κέρδισε εκτός έδρας την Ανατολή Λατσιών με 3-1.

Ο αναμέτρηση άρχισε με τον αγώνα του Κώστα Βιολάρη (Ανατολή Λατσιών) και του Αντρέα Χριστοδούλου (Α.Σ. Πολεμιδια) με νικητή τον Βιολάρη με 3-0. Ο Χρίστος Σάββα του Α.Σ. Πολεμίδια ισοφάρισε στο σκορ μετά την νίκη του επί του Φίλιππου Γεωργίου της Ανατολής με 3-0.

Ο Χάρης Αγγελή των Πολεμιδιών έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του αφού επικράτησε του Κυριάκου Γαβριήλ (Ανατολή Λατσιών) με 3-0. Στον επόμενο αγώνα βρέθηκαν αντιμέτωποι οι Χρίστος Σάββα και Κώστας Βιολάρης με νικητή τον πρώτο με 3-0.

Η ομάδα του  Α.Σ.Πολεμίδια μετά την πιο πάνω επιτυχία της επί της Ανατολής Λατσιών έχει συμπληρώσει τέσσερις νίκες έναντι τρεις της ομάδας των Λατσιών.

Ο Α.Σ. Πολεμιδια και η Ανατολή Λατσιών και την περίοδο 2016-2017 θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ενώ  Α.Ο.Σ. Τράπεζας Κύπρου και Αρίων Εργατών υποβιβάστηκαν στην Γ΄ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ