aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠινγκ Πονγκ: Άλλη μια πετυχημένη σεζόν για τους Λακαταμίτες!

Πινγκ Πονγκ: Άλλη μια πετυχημένη σεζόν για τους Λακαταμίτες!

Με το άκουσμα της λέξης πινγκ πονγκ, το μυαλό στρέφεται στους Λακαταμίτες και σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διαχρονικά σωματεία στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αυτά του Ονήσιλου Λακατάμιας και Ευαγόρα Λακατάμιας.  Άλλη μία επιτυχημένη σεζόν έχει ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των σωματείων και ακαδημιών της Λακατάμιας.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος τα σωματεία σε συνεργασία με την Ακαδημία πινγκ πονγκ του Ονήσιλου Λακατάμιας, κατάφεραν να πετύχουν διακρίσεις σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες στις οποίες έλαβαν μέρος, σε παγκύπρια βάση. Η αγωνιστική περίοδος 2016-17 έχει ολοκληρωθεί και ο απολογισμός ήταν η κατάκτηση έξι τροπαίων, σε έξι διαφορετικές κατηγορίες.

Παγκορασίδων: Πρωταθλήτριες Ονήσιλος

Παίδων: Πρωταθλητές Ευαγόρας

Κορασίδων: Πρωταθλήτριες Ονήσιλος

Εφήβων: Πρωταθλητές Ευαγόρας

Νεανίδων: Πρωταθλήτριες Ονήσιλος

Γυναικών: 2η θέση Ονήσιλος

Κύπελλο: φιναλίστ Ονήσιλος

Αντρών: Πρωταθλητές Γ’ Κατηγορίας – Ακαδημίες πινγκ πονγκ Ονήσιλος Λακατάμιας/RPS Promo Αρίων Εργατών

Ευρώπη: Συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στην  Ισπανία για την ομάδα Γυναικών του Ονήσιλου Λακατάμιας

Από τις αρχές Ιουνίου όπως και κάθε χρόνο θα αρχίσουν τα δοκιμαστικά και οι εγγραφές για νέα παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες στο 99488564, Πόλυ Τζιάμπο, υπεύθυνος και προπονητής των Ακαδημιών του Ονήσιλου Λακατάμιας. FaceBook: Ακαδημία ΠινγκΠονγκ Ονήσιλος Λακατάμιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ