aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΌλα έτοιμα για το Ayia Napa Triathlon 2018

Όλα έτοιμα για το Ayia Napa Triathlon 2018

Όλα έτοιμα για το μεγαλύτερο τριαθλητικό γεγονός της χρονιάς.  Η Αγία Νάπα σε εορταστικούς ρυθμούς, ετοιμάζεται να υποδεχτεί 500 τριαθλητές για το μεγάλο αυτό τριαθλητικό πάρτυ.

Το AYIA NAPA TRIATHLON θα ξεκινήσει στις 7:30 π.μ. με τους αθλητές της απόστασης τρίαθλο και σπριντ τρίαθλο.  Η εκκίνηση για το HELLENIC BANK MIDDLE DISTANCE TRIATHLON θα δοθεί στις 8:30 π.μ.  Η εκκίνηση και τερματισμός θα είναι στο Nissi Beach. Ο αγώνας θα εξελίσσεται μέχρι και τις 16:00.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να  απολαύσουν τους αθλητές σε κολύμπι, ποδηλασία και τρέξιμο.  Στο χώρο της Νισσι Ταβερνα θα υπάρχει μουσική με live link του KISS FM δραστηριότητες για τους μικρούς θεατές αλλά και έκθεση αθλητικών και άλλων προϊόντων.  Για όσους θεατές επιθυμούν να χειροκροτήσουν τους αθλητές στην ποδηλασία έχει διευθετηθεί λεωφορείο για να τους μεταφέρει από το Nissi Beach στο κυκλικό κόμβο της Αστυνομίας Αγιας Νάπας.  Στιγμιότυπα από τον αγώνα θα ανεβαίνουν συνεχώς στην σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Nireas Triathlon και Ayia Napa Triathlon.

Για σκοπούς διεξαγωγής του αγώνα, χρειάζεται να δεσμευτεί για την ασφάλεια των αθλητών ένα μεγάλο μέρος του δημόσιου οδικού δικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στο Δήμο και την Αστυνομία Αγίας Νάπας και την ιστοσελίδα του αγώνα www.ayianapatriathlon.com.

Οι διοργανωτές Nireas Triathlon και ο Δήμος Αγίας Νάπας  ευχαριστούν εκ των προτέρων για την κατανόηση και συνεργασία στην επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή ενός αθλητικού γεγονότος το οποίο προωθεί διεθνώς τη περιοχή και αναβαθμίζει τον αθλητικό τουρισμό στο νησί, απόδειξη του οποίου αποτελεί ο αριθμός ρεκόρ των 500 σχεδόν συμμετοχών με αθλητές από 22 χώρες.

Όσοι επιθυμούν να εμπλακούν περισσότερο, μπορούν να δηλώσουν εθελοντές στο www.nireastriathlon.com.

Τον αγώνα χορηγούν η Ελληνική Τράπεζα και Primetel.

Συνεργάτης ο ΚΟΤ και το Nissi Beach Resort.

Χορηγοί επικοινωνίας: KISS 89.0, ACTIVE 107.4 και GOAL.COM.CY.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ