aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι οδικές ρυθμίσεις για το Ayia Napa Triathlon 2018

Οι οδικές ρυθμίσεις για το Ayia Napa Triathlon 2018

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, διεξάγεται στην Αγία Νάπα για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Διεθνής Αγώνας Τριάθλου Ayia Napa Triathlon 2018, τον οποίο με περηφάνια και μεγάλη επιτυχία διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Νάπας σε συνεργασία με τη Nireas Triathlon. Για σκοπούς διεξαγωγής του αγώνα ο οποίος περιλαμβάνει κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο, χρειάζεται να δεσμεύτεί για την ασφάλεια των αθλητών ένα μεγάλο μέρος του δημόσιου οδικού δικτύου.

Συγκεκριμένα:

Την Λεωφ. Νησί από το ύψος της Αγίας Θέκλας μέχρι Ασπρόβουνου και σε συνέχεια επί της Τεύκρου Ανθία, Μιχάλη Κάσαλου, μέχρις του κυκλικού κόμβου της Αστυνομίας, σε συνέχεια επί της Λεωφ. Κάβο Γκρέκο, Λεωφ. Πρωταρά μέχρι της στροφής προς το κυκλικό κόμβο του Grecian Park, και σε συνέχεια επί της οδού Κάβο Γκρέκο μέχρι της εξόδου στη Λεωφ. Πρωταρά. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7:30 π.μ και αναμένεται να τελειώσει στις 4.00 μ.μ

Το τμήμα της διαδρομής από τον κυκλικό κόμβο της Αστυνομίας, σε συνέχεια επί της Λεωφ. Κάβο Γκρέκο, Λεωφ. Πρωταρά μέχρι της στροφής προς το κυκλικό κόμβο του Grecian Park, και σε συνέχεια επί της οδού Κάβο Γκρέκο μέχρι της εξόδου στη Λεωφ. Πρωταρά θα είναι εντελώς κλειστό στην κυκλοφορία και η επικοινωνία ανάμεσα στην Αγία Νάπα και τον Πρωταρά θα γίνεται μόνο μέσω Παραλιμνίου. Στο λοιπό τμήμα και ιδιαίτερα στους κυκλικούς κόμβους παρακαλούμε λόγω της διέλευσης αθλητών της ποδηλασίας και του τρεξίματος η τροχαία κίνηση να εκτελείται με τη μέγιστη προσοχή και σε συμμόρφωση με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και των κριτών.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν εκ των προτέρων για την κατανόηση και συνεργασία στην επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή ενός αθλητικού γεγονότος το οποίο προωθεί διεθνώς τη περιοχή και αναβαθμίζει τον αθλητικό τουρισμό στο νησί, απόδειξη του οποίου αποτελεί ο αριθμός ρεκόρ των 500 σχεδόν συμμετοχών με αθλητές από 22 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στο Δήμο και την Αστυνομία Αγίας Νάπας και την ιστοσελίδα του αγώνα www.ayianapatriathlon.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ