aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Κουτσόφτας κέρδισε το «Κύπελλο Αμμοχώστου»

Ο Κουτσόφτας κέρδισε το «Κύπελλο Αμμοχώστου»

Ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Παύλος Κουτσόφτας, ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα κόμπακ για το «Κύπελλο Αμμοχώστου».  Ήταν ο δεύτερος για το παγκύπριο πρωτάθλημα σκοποβολής και τελευταίος προκριματικός για τους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου του Σαν Μαρίνο.

Πέρα από τη νίκη του Κουτσόφτα, ξεχώρισε το πολύ καλό αποτέλεσμα του αθλητή του ΣΚΟΠΑΦ Αντώνη Φεττά, ο οποίος ολοκλήρωσε τον προκριματικό με ατομικό ρεκόρ, 120/125 και πέρασε επικεφαλής στον ημιτελικό.

Εκεί όπου τον ακολούθησαν οι Άδωνης Μυλωνάς (ΣΚΟΛΕΥ) με 116/125, Γιάννης Αηλιώτης (ΣΚΟΕΠΑ) 114/125, Παύλος Κουτσόφτας (ΣΚΟΛΕΥ) και Ακτερζί Νιχάτ (ΣΚΟΑΜ) με 113/125 και ο Μάριος Σοφοκλέους (ΣΚΟΛΕΥ) με 111/125.

Από τη δοκιμασία των 15 «μονοντουφεκιών» του ημιτελικού, ο Παύλος Κουτσόφτας χωρίς απώλειες (15/15), εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό και ο Γιάννης Αηλιώτης με 12/15 πέρασε στον μικρό τελικό.

Οι Αντώνης Φεττάς και Νιχάτ Αχτερζί, με 13/15 αγωνίστηκαν για το δεύτερο εισιτήριο του μεγάλου τελικού, το οποίο εξασφάλισε ο αθλητής της Πάφου με 4/4, ενώ ο Νιχάτ με 3/4, αγωνίστηκε απέναντι στον Αηλιώτη στον μικρό τελικό.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε τελικά στον αθλητή της ΣΚΟΕΠΑ (13/15), αφού ο Αμμοχωστιανός σκοπευτής είχε 5 απώλειες (10/15) και περιορίστηκε στην τέταρτη θέση. Στο μεγάλο τελικό, οι δυο «μονομάχοι» δεν μπήκαν με την καλύτερη ψυχολογία, χάνοντας τρεις βολές ο Κουτσόφτας (12/15) και τέσσερις ο Φεττάς (11/15), για να κερδίσει τελικά το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση ο αθλητής της ΣΚΟΛΕΥ.

Με το 113/115 που πέτυχε ο Νιχάτ Ακτερζί εξασφάλισε και την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη της Β’ κατηγορίας, ενώ στους έφηβους κέρδισε ο Ευτύχιος Σωτηρίου (ΣΚΟΛΑΡ) με 103/125, ο οποίος αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία.

Στους έφηβους της Α’ κατηγορίας, ο συναθλητής του Πέτρος Αναστασίου πέτυχε 97/125, ενώ στους βετεράνους πρώτευσε ο Εμίρ Εμιρζάτε (ΣΚΟΑΜ) με το ίδιο αποτέλεσμα και στις γυναίκες η Γεωργία Κωνσταντινίδου (ΣΚΟΛΕΥ) με 108/125.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ