aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Δήμος Λάρνακας τίμησε τον Radisson Blu Larnaka International Marathon

Ο Δήμος Λάρνακας τίμησε τον Radisson Blu Larnaka International Marathon

Ξεχωριστή στιγμή για την οργανωτική επιτροπή του Radisson Blu Larnaka International Marathon αποτέλεσε η βράβευση από τον Δήμο Λάρνακας.

Την περασμένη Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης αρίστων Αθλητών και Αθλητικών Σωματείων και Αγώνων του Δήμου Λάρνακας. Τη βράβευση για την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση τέλεσε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, ο οποίος παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον Κώστα Ντάλτα, μέλος της οργανωτικής επιτροπής.

Ο κ. Ντάλτας τόνισε κατά τη βράβευση: «Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμάς, η βράβευση μας από τον Δήμο Λάρνακας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προβολή της πόλης και η ανάδειξη της και ως ευρωπαϊκό δρομικό προορισμό. Μετά την καθολική επιτυχία του 1ου Radisson Blu Larnaka International Marathon, εργαζόμαστε σκληρά ούτως ώστε να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια, διότι ο πήχης από την πρώτη χρονιά τέθηκε ιδιαίτερα ψηλά. Σας περιμένουμε όλους 18/11/18 και στον 2ο Radisson Blu Larnaka International Marathon».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ