aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜια κούπα αναζητά κάτοχο

Μια κούπα αναζητά κάτοχο

Σαββατοκύριακο των τελικών στην υδατοσφαίριση. Η προσοχή βέβαια είναι επικεντρωμένη στον τελικό ανδρών ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Πάφου και τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας, ο οποίος είναι και ο κάτοχος του τροπαίου.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν με πείσμα το τρόπαιο, με κάθε προγνωστικό να είναι παρακινδυνευμένο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού στις 17:30 και διαιτητές θα είναι οι Άλκης Αλκιβιάδης και Χρίστος Κουππάνος.

Σήμερα στις 15:30, στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου νέων, ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας και τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς (διαιτητές Αλκιβιάδης, Καλλής) και αμέσως μετά ο μικρός τελικός και ο τελικός του παγκυπρίου πρωταθλήματος μίνι παίδων.

Στον μικρό τελικό (17.00) θα βρεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Μέσα Γειτονιάς και του Ναυτικού Ομίλου Πάφου. Στον τελικό (18.00) θα είναι ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας και ο ΑΠΟΕΛ. Αύριο θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου παίδων 2017 (15.30) με αντίπαλους τον ΑΠΟΕΛ και τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου (διαιτητές: Αλκιβιάδης, Κουππάνος).

Μπόμπιρες στους βατήρες

Τα μικρά δελφινάκια έχουν την τιμητική τους το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού. Η Ομοσπονδία διοργανώνει το δεύτερο σκέλος του παγκυπρίου πρωταθλήματος μικρών κατηγοριών, για τις ηλικίες 9-12 χρονών. Στους αγώνες αναμένεται να πάρουν μέρος γύρω στους 420 αθλητές και από τους ένδεκα Ναυτικούς Ομίλους, με το αγώνισμα των 100μ. ελεύθερο στ’ αγόρια να παρουσιάζει τις περισσότερες συμμετοχές, αφού σ’ αυτό θα πάρουν μέρος 153 μπόμπιρες και στα 50μ. ύπτιο αγοριών 101 αθλητές.

Το πρόγραμμα (Σήμερα 11:00): 50μ. ύπτιο, 400μ. μικτή, 100μ. ελεύθερο, 200μ. πρόσθιο.

Αύριο (11:00): 50μ. πρόσθιο, 100μ. πεταλούδα, 200μ. ύπτιο, 400μ. ελεύθερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ