aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜε απόλυτη επιτυχία η Ημερίδα EU AL Health & Fitness Workshop

Με απόλυτη επιτυχία η Ημερίδα EU AL Health & Fitness Workshop

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018, η Ημερίδα EU AL Health & Fitness Workshop την οποία διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών. Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Sun Hall, στη Λάρνακα και την παρακολούθησαν πέραν των 100 αθλητών από διάφορες Σχολές/Ιδρύματα Παγκύπρια.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας ο οποίος και συνεχάρη την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών για το εξαίρετο έργο που κάνει. Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους ήτανε τα Μέλη Δ.Σ. του ΚΟΑ: Τάσος Προκοπίου, Άντρη Σιάλου, η Έφη Μούζουρου (Διοι. Λειτουργός ΑΓΟ), η Αντιγόνη Τάμπα Λειτουργός Κοινωνικού Αθλητισμού) ο Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Σωματείου Cyprus Police Torch Run, Κώστας Αυγουστή και ο Μάριος Θαλασσέτης την Οργάνωσης Lions.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε διάλεξη για το πρόγραμμα «Υγιείς Αθλητές», διάλεξη για την σωστή διατροφή από Αθλητική Διατροφολόγο, και διάλεξη από τον αθλητή Δημήτρη Νεανίδη για την συμμετοχή του στο Συνέδριο EU AL Health&Fitness Workshop (Graz, Austria 22-24 Μαρτίου 2017). Τέλος όλοι οι συμμετέχοντες περπάτησαν συμβολικά απόσταση 2km, όπου με αυτό τον τρόπο έδωσαν το μήνυμα για την σωστή διατροφή και την απαραίτητη άσκηση που θα πρέπει να ακολουθούν όλοι οι αθλητές των Special Olympics.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ