aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜαθήματα WAKEBOARD από επαγγελματίες στο άθλημα! (Green Bay Watersports & Wakeboard Club)

Μαθήματα WAKEBOARD από επαγγελματίες στο άθλημα! (Green Bay Watersports & Wakeboard Club)

Για τις προηγούμενες γενιές ήταν το θαλάσσιο σκι, σήμερα, το τελευταίο mega hit στο χώρο των θαλάσσιων σπορ είναι το wakeboard, το περισσότερο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο σπορ, με φιγούρες πάνω στο κύμα και τον αέρα που κόβουν την ανάσα.

Πολλοί το χαρακτηρίζουν παραλλαγή του snowboard στο νερό και άλλοι εξέλιξη του θαλάσσιου σκι. Το wakeboard χρησιμοποιεί ένα πέδιλο, τη σανίδα, που είναι φαρδιά, είναι πιο δύσκολο από το σκι, δίνει έντονες συγκινήσεις σ’ αυτόν που το εξασκεί και προσφέρει συγκλονιστικό θέαμα σε όσους το παρακολουθούν απ’ έξω.

Στην Κύπρο πολλές σχολές θαλάσσιων σπορ παραδίδουν μαθήματα για wakeboarding. Μία από αυτές, η οποία κι εξειδικεύεται στο είδος, είναι το Green Bay Watersports & Wakeboard Club στον Πρωταρά, όπου επαγγελματίες εκπαιδευτές παραδίδουν μαθήματα Wakeboard, Wakesurfing ή Wakeskate. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική στο νερό για αρχάριους και προχωρημένους.

Το Green Bay Watersports & Wakeboard Club διαθέτει όλο τον επαγγελματικό εξοπλισμό και σκάφος Malibu Wakesetter, ειδικό για wakeboard. Η τοποθεσία του στον κόλπο GREEN BAY προσφέρει τέλειες συνθήκες για αρχάριους και προχωρημένους για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε με τον Αντρέα στο 99398910 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα (www.greenbaywatersports.com) ή την σελίδα της σχολής στο facebook ή Instagram.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ