aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜακριά από τα μετάλλια τα κορίτσια μας

Μακριά από τα μετάλλια τα κορίτσια μας

Στην πρώτη μέρα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής, η πρωταθλήτριά μας στο σκητ γυναικών Άντρη Ελευθερίου πήγε μέχρι τη… βρύση, όμως δεν κατάφερε να πιει νερό!

Η διεθνής σκοπεύτριά μας, που άρχισε ιδανικά τον αγώνα με 49/50 στις δυο πρώτες πούλες, έμεινε από δυνάμεις στη συνέχεια και με 22/25 ολοκλήρωσε των αγώνα με 71/75, ένα αποτέλεσμα που την οδήγησε σε αγώνα «ξαφνικού θανάτου» μαζί με άλλες έξι σκοπεύτριες για πέντε θέσεις στον τελικό, στον οποίο προκρίθηκε μόνο η Αμερικανίδα, έξι φορές Ολυμπιονίκης (τρεις χρυσή), Ροντ Κίμπερλι με 73/75. Τελικά η αθλήτριά μας αποχώρησε δεύτερη από το «σιουτ οφ» και περιορίστηκε στην 7η θέση.

Οι άλλες δυο σκοπεύτριές μας, Κωνσταντία Νικολάου (65/75) και Παναγιώτα Ανδρέου (62/75), περιορίστηκαν στην 32η και 45η θέση αντίστοιχα, ανάμεσα σε 58 αθλήτριες του σκητ. Η νεάνιδα Σωτηρία Ανδρέου, που αγωνίστηκε για εξασφάλιση του ολυμπιακού ορίου (60/75), στην παρθενική εμφάνισή της σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου πέτυχε 58/75 κι έμεινε εκτός στόχου.

Στο σκητ ανδρών ο πρωταθλητής μας Γιώργος Αχιλλέως πέρασε αλώβητος την πρώτη μέρα με 50/50 μαζί με άλλους επτά σκοπευτές και ο πρώτος στόχος σήμερα είναι η πρόκριση στον τελικό, στον οποίο, με βάση τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας, αναμένεται να περάσουν σκοπευτές με πολύ ψηλά σκορ.

Οι άλλοι δύο διεθνείς μας Ανδρέας Χάσικος (45/50) και Αντώνης Ανδρέου (44/50) βγήκαν εκτός στόχων από την πρώτη μέρα και αυτό που τους απομένει είναι το ψηλότερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Οι νεαροί αθλητές μας που αγωνίζονται για εξασφάλιση των ολυμπιακών ορίων (114/125) βρίσκονται μέσα στους στόχους τους, με τον έφηβο Νικόλα Βασιλείου να συγκεντρώνει 48/50 και τον Δημήτρη Κωνσταντίνου 46/50.

Σήμερα θα ολοκληρωθεί ο αγώνας των υπολοίπων 75 δίσκων του σκητ ανδρών και γύρω στις 16.45 θα διεξαχθεί και ο τελικός για την ανάδειξη των νικητών, ενώ η απονομή των μεταλλίων είναι προγραμματισμένη για τις 18.00. Το επαγγελματικό συνεργείο της ISSF TV καλύπτει ζωντανά τους αγώνες, ενώ το κρατικό κανάλι (ΡΙΚ2) θα μεταδώσει ζωντανά τον τελικό των ανδρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ