aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Κύπελλο Πάφου»: Ο Κυπριανού «ζευγάρωσε» τις νίκες του

«Κύπελλο Πάφου»: Ο Κυπριανού «ζευγάρωσε» τις νίκες του

Με το εκπληκτικό 98/100, ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Κύπρος Κυπριανού κέρδισε τον αγώνα κόμπακ για το «Κύπελλο Πάφου» και «ζευγάρωσε» τις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα!

Ο αγώνας ήταν ο πέμπτος του Παγκυπρίου Πρωτθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2017 κι έγινε στο επαρχιακό σκοπευτήριο της Πάφου την περασμένη Κυριακή 18 Ιουνίου. Πίσω από το νικητή, με ένα δίσκο διαφορά (97/100), τερμάτισαν οι διεθνείς σκοπευτές Ντίνος Κωνσταντίνου (ΣΚΟΛΕΜ) και Νεόφυτος Σιαλής (ΣΚΟΑΜ), για να εξασφαλίσει τελικά τη δεύτερη θέση ο Ντίνος σε αγώνα μπαράζ με 24/25, έναντι 23/25 του Νεόφυτου.

Στην κατηγορία των βετεράνων, ο Πέτρος Κυρίτσης του ΣΚΟΛΑΡ πέτυχε 89/100 και πήρε την πρώτη θέση, ενώ ο Δημήτρης Λόρδος της ΣΚΟΑΜ ήταν ο νικητής στους σούπερ βετεράνους με 84/100. Στη Β’ κατηγορία, νικητής ανεδείχθη ο Γρηγόρης Γρηγορίου της ΣΚΟΚΕΡ με 90/100 και με το ίδιο αποτέλεσμα, ο Δημήτρης Ζαχαριάδης του ΣΚΟΠΑΦ πρώτευσε στην Γ’ κατηγορία, ενώ στην Δ’ κατηγορία, ο Γιάννης Κωνσταντίνου του ΣΚΟΛΑΡ πήρε την πρώτη θέση με 96/100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ