aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚωπηλάτησαν από το Βάι της Κρήτης μέχρι τον Άγιο Τύχωνα για καλό σκοπό

Κωπηλάτησαν από το Βάι της Κρήτης μέχρι τον Άγιο Τύχωνα για καλό σκοπό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για καλό σκοπό ο Κώστας Συμεωνίδης θα μπορούσε να διανύσει όλη τη Μεσόγειο Θάλασσα. Η απόσταση των 700 χιλιομέτρων που διένυσε από το Βάι, το ανατολικότερο άκρο της Κρήτης μέχρι την παραλία του Αγίου Τύχωνα, ήταν αρκετή για να εισπράξει τον θαυμασμό όλων.

Ο προπονητής κωπηλατικής Κώστας Συμεωνίδης και η ομάδα του κωπηλατούσαν για δέκα μέρες, μέχρι να φτάσουν προχθές το απόγευμα στα παράλια τη Λεμεσού. Συγκέντρωσαν 33.000 ευρώ για το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής Κύπρου και η κούρασή τους πέρασε σε δεύτερη μοίρα, κάτι που αποτυπώθηκε στα χαμόγελα όλων μετά την άφιξή τους.

Ο Κώστας Συμεωνίδης παρέδωσε την επιταγή ύψους 33 χιλιάδων ευρώ στον πρόεδρο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής δρα Αργύρη Αργυρίου, ο οποίος ευχαρίστησε τον ίδιο και την ομάδα του και τόνισε πως «το Κέντρο θα συνεχίσει τον αγώνα για όλα τα παιδιά της Κύπρου».

Στις πρώτες του δηλώσεις στα ΜΜΕ, ο Κώστας Συμεωνίδης ανέφερε πως ο ίδιος νιώθει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και έτοιμος για ξεκούραση από ένα ταξίδι, στο οποίο συνάντησε αρκετές δυσκολίες.

Οι μεγαλύτερες, συνέχισε, παρουσιάστηκαν τις πρώτες τρεις μέρες, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, ενώ πέραν αυτού μια εκ των μηχανών του σκάφους που τον συνόδευε χάλασε, με τον κίνδυνο να μείνει όλη η ομάδα μεσοπέλαγα. Η ανακούφιση και η ηρεμία ήρθαν όταν όλοι μας αντικρίσαμε την Κύπρο, είπε, κάτι που έκανε την προσπάθεια να φαντάζει ευκολότερη τις τελευταίες μέρες.

Αυτή ήταν η τρίτη στη σειρά φιλανθρωπική δράση του Κώστα Συμεωνίδη, καθώς τo 2013, μαζί με τον Νίκο Καραολή, ολοκλήρωσε με επιτυχία μια διαδρομή 80 χιλιομέτρων όρθιας σανιδοκωπηλασίας σε 12 ώρες από την Πάφο στη Λεμεσό, συγκεντρώνοντας 13.900 ευρώ για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό. Το 2014 συγκεντρώθηκαν 35.000 για το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, με διαδρομή 400 χιλιομέτρων, από το Καστελόριζο στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ