aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚωπηλασία: Θέλουν την πολυπόθητη πρόκριση

Κωπηλασία: Θέλουν την πολυπόθητη πρόκριση

Οι Κύπριοι αθλητές κωπηλασίας Αλέξανδρος Ζησιμίδης και Αριστοτέλης Ιωάννου θα αγωνιστούν σήμερα στους προκριματικούς αγώνες ρεγγάτας που θα γίνουν στη Λουκέρνη της Ελβετίας, με στόχο την πολυπόθητη πρόκριση στην κατηγορία διπλού σκιφ ανδρών ελαφρών βαρών για την Ολυμπιάδα του Ρίο.

Οι αθλητές μας μετά από την προετοιμασία τους στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στην Αθήνα, αισιοδοξούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Θα αγωνιστούν απέναντι σε πληρώματα από το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, τη Τσεχία, τη Δανία, την Ισπανία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, τη Νέα Ζηλανδία, την Πορτογαλία, την Τουρκία και τη Σλοβενία. Οι τελικοί του αγωνίσματος θα διεξαχθούν την Τρίτη στις 16:30.

«Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για όλη την προσπάθεια την υπομονή και την επιμονή τους μέχρι σήμερα μπροστά σε όλες τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία», αναφέρει με ανακοίνωσή της η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ