aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΜ: Η κορύφωση των αθλητικών δραστηριοτήτων...

ΚΟΜ: Η κορύφωση των αθλητικών δραστηριοτήτων…

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/12) η δημοσιογραφική διάσκεψη Τύπου για το Ετήσιο Διεθνές Τουρνουά Μπάτμιντον στην Αίθουσα Διασκέψεων του ΚΟΑ. Στο χώρο ήταν παρών αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού όπως και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και φυσικά οι Χορηγοί και συμπαραστάτες της Ομοσπονδίας.

Στην αρχή πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ευθύμιος Πολυδώρου καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους στην δημοσιογραφική διάσκεψη της ΚΟΜ και ιδιαίτερα τους: Δημήτρη Λεοντή Αντιπρόεδρο του ΚΟΑ, Μαρίνα Στεργίδου Επιθεωρήτρια Φυσικής Αγωγής Δημοτικής Εκπαίδευσης, Κώστα Σολωμού, Λειτουργό του ΚΟΑ, Μαγδαλένα Τζάνοβα, Εκπροσώπου της Pissis LTD και Λουκία Πασαδόρου, Εκπροσώπου των Εταιρειών HELLENIC Tzilalis και Hellenic Technical Enterprises (ΗΤE) LTD οι οποίοι στηρίζουν διαχρονικά τις δράσεις της ΚΟΜ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη της ΚΟΜ, επ’ ευκαιρία του Ετήσιου Διεθνούς Τουρνουά Μπάτμιντον το οποίο διοργανώνεται και φέτος  από τις 14  μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2017 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το Ετήσιο Διεθνές Τουρνουά αποτελεί την κορύφωση των αθλητικών δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας και ως εκ τούτου η ΚΟΜ συνεχώς εντείνει τις προσπάθειες της για την ποιοτική αναβάθμιση του, μέσα από την αύξηση των συμμετοχών, έτσι που αυτό να θεσμοθετηθεί και να καταξιωθεί στον ευρωπαϊκό χώρο. Την φετινή χρονιά έχουμε αυξημένη συμμετοχή  τόσο σε αθλητές όσο και σε χώρες κάτι το οποίο μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους. Συγκεκριμένα στο τουρνουά θα συμμετάσχουν 183 αθλητές από 13 χώρες.

Επιπρόσθετα η ΚΟΜ μέσα στα πλαίσια της προώθησης του αθλήματος του Μπάτμιντον στον τόπο μας θα φιλοξενήσει στο Διεθνές Τουρνουά, σε συνεργασία με το ΥΠ.Π.&Π, την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή 14 και 15 Δεκεμβρίου 2017 αντίστοιχα, μαθητές από τρία δημοτικά σχολεία, των Λατσιών, του Καïμακλίου και της Λακατάμιας. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του Μπάτμιντον. Τα έξοδα μετάβασης θα καλυφτούν εξ ολοκλήρου από την Ομοσπονδία.

Ευελπιστούμε ότι οι φίλοι του Μπάτμιντον θα απολαύσουν ένα εξαιρετικό τουρνουά τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά το οποίο θα αποτελέσει πρεσβευτή της χώρας μας στο εξωτερικό καθώς και παρακαταθήκη για τα επόμενα διεθνή τουρνουά της ΚΟΜ.

Πριν δώσω τον λόγο στον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά κ. Στέφανο Χαιλή, τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Saber Afif  και του αθλητές μας Ανδριάνα Δημητρίου και Σάββα Χατζηπαντελή καθώς και στους εκπροσώπους των κυριών χορηγών μας οι οποίοι θα μας αναλύσουν τους στόχους τους, θα ήθελα να ευχαριστήσω,

Τον ΚΟΑ ο οποίος είναι ο διαχρονικά ο βασικός αιμοδότης της Ομοσπονδίας, τους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές του Τουρνουά οι οποίοι μέσα από την οικονομική στήριξη τους μας δίνουν την δυνατότητα να αναβαθμίσουμε την ΚΟΜ τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου για την παραχώρηση των αθλητικών του εγκαταστάσεων. Τα τηλεοπτικά κανάλια καθώς και τα υπόλοιπα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, τα οποία καλύπτουν το Τουρνουά. Τους Φίλους Δημοσιογράφους, από ένα ευρύ φάσμα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, οι οποίοι θα καλύψουν το τουρνουά. Το ΥΠ.Π. & Π. για την αγαστή συνεργασία, για προώθηση του αθλήματος του Μπάτμιντον στον τόπο μας και τέλος θα ήταν παράληψη μου εάν δεν ευχαριστούσα τους συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία οι οποίοι αναλώνουν εθελοντικά τον περισσότερο από τον προσωπικό τους χρόνο, σε καθημερινή βάση, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Ομοσπονδίας, το προσωπικό της ομοσπονδίας καθώς και τους υπόλοιπους εθελοντές, χωρίς την βοήθεια των οποίων θα ήταν αδύνατη επιτυχία του Διεθνούς Τουρνουά. Εύχομαι σε όλους τους διαγωνιζόμενους αθλητές καλή επιτυχία»!

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά κ. Στέφανος Χαιλής, ο οποίος ανέφερε ότι είμαστε έτοιμοι οργανωτικά και ότι ευελπιστούμε στην διοργάνωση ενός εξαιρετικού τουρνουά το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το Άθλημα του Μπάτμιντον στον τόπο μας αλλά και την ΚΟΜ γενικότερα.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Saber Afif, ο οποίος ανέφερε ότι οι Αθλητές μας είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ευελπιστεί στην κατάκτηση μεταλλίων. Ακολούθως μίλησαν οι δύο αθλητές της εθνικής Κ17, Ανδριάνα Δημητρίου και Σάββας Χατζηπαντελής. Οι δύο αθλητές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για επιτυχίες στο Τουρνουά.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι εκπρόσωποι των Χορηγών οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις δράσεις της ΚΟΜ καθώς και την πρόθεση τους για περαιτέρω στήριξη της ΚΟΜ στο μέλλον.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ευθύμιος Πολυδώρου προσκάλεσε όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου να παρακολουθήσει τους αγώνες, υπενθυμίζοντας ότι η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ καταληκτικά ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ