aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚολύμπι: Βουτιές από το παρελθόν!

Κολύμπι: Βουτιές από το παρελθόν!

Με δεδομένη την επιτυχή διοργάνωση του 1ου Διεθνή Αγώνα Βετεράνων, η Ομοσπονδία κολύμβησης προχώρησε και στη διοργάνωση του 2ου αγώνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Λάρνακα αύριο (Σάββατο) και αύριο και σε αυτόν θα πάρουν μέρος 137 αθλητές από 13 χώρες (Ρωσία, Ουκρανία, Λιθουανία, Μεγάλη Βρετανία, Βουλγαρία, Σουηδία, Αυστρία, Λευκορωσία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ελβετία και Κύπρο). Πολυπληθέστερη αποστολή, αυτή των Ρώσων αθλητών που φέτος έχει φθάσει τους 50, ενώ μεγάλη είναι και η αποστολή των αθλητών από τη Βουλγαρία (20).

Από τον αριθμό των συμμετοχών γίνεται εμφανές και το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση, με τον Χρίστο Σλαβέικοφ, από τη Βουλγαρία να είναι ο «έφηβος» των 78 χρονών (!), ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής που θα πάρει μέρος στον αγώνα. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος παλιοί πρωταθλητές, καθώς επίσης και άτομα που ασχολούνται και αγαπούν το άθλημα του υγρού στίβου. Οι αθλητές χωρίζονται σε κατηγορίες ανά 5ετία  (20-25, 25-30, 30-35 κοκ). Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας, αλλά και η διοργάνωση αυτή καθ’ αυτή που κερδίζει συνεχώς έδαφος από παλιά μεγάλα ονόματα του αθλήματος, δίνουν την ευκαιρία για πολυπληθή συμμετοχή αθλητών από το εξωτερικό στους αγώνες.

Από κυπριακής πλευράς ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του εν ενεργεία πρωταθλητή μας Μάρκου Καλοψιδιώτη, των παλαιών διεθνών αθλητών μας Νικόλα Ντουβάλ, Χρύσανθου Παπαχρυσάνθου, Γιώργου Όξινου, Σταύρου Τριμπάκκιρου, Λάρυ Φυλακτού και Λεωνίδα Δημητρίου, καθώς επίσης και των αδελφών Παύλου και Κώστα Κουσιάππα και Κώστα Χριστοφόρου. Χορηγοί των αγώνων ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, η ΟΠΑΠ Κύπρου, η Petrolina Holdings και η Κλινική δρ. Κώστας Χριστοφόρου. Χορηγός επικοινωνίας: Radio Active.

Αύριο: 100μ. ελεύθερο, 50μ. πρόσθιο, 400μ. μικτή, 100μ. ύπτιο, 200μ. πεταλούδα, 4Χ50μ. ελεύθερο (ανδρών) , 400μ. ελεύθερο, 200μ. πρόσθιο, 50μ. πεταλούδα, 800μ. ελεύθερο, 4Χ50μ. ελεύθερο (μικτό). Μεθαύριο: 200μ. ελεύθερο, 100μ. πρόσθιο, 100μ. πεταλούδα, 50μ. ύπτιο, 200μ. μικτή, 4Χ50μ. ελεύθερο (γυναικών), 50μ. ελεύθερο, 200μ. ύπτιο, 1500μ. ελεύθερο, 4Χ50μ. μικτή (μικτό). Ώρα έναρξης: 15:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ