aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚολύμπι: Κορίτσια από το μέλλον

Κολύμπι: Κορίτσια από το μέλλον

Με τρεις «γοργόνες» και ό,τι καλύτερο διαθέτουμε στην κατηγορία νεανίδων, θα πάρουμε μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης νέων, στη Νατάνια (στην πισίνα του Γουίνγκεϊτ), στο Ισραήλ το οποίο αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή και στο οποίο συμμετέχουν 52 χώρες.

Οι αθλήτριες που θα μας εκπροσωπήσουν στη διοργάνωση είναι η Αλεξάνδρα Σιεκόλεβα, η Κάλια Αντωνίου και η Ελένη Στεφανίδου. Αυτή θα είναι η 21η παρουσία σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων, με κορυφαία μας στιγμή, το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η Άννα Σιεκόλεβα το 2009, στα 50μ. πεταλούδα.

Για την Κάλια και την Αλεξάνδρα είναι η δεύτερη συμμετοχή τους (είχαν λάβει μέρος και πέρσι στην Ουγγαρία, όπου η Αλεξάνδρα είχε πάρει τη 17η θέση (έμεινε εκτός μικρού τελικού μετά από αγώνα μπαράζ), ενώ για την Ελένη είναι η πρώτη της. Η Κάλια Αντωνίου θα πάρει μέρος στα 50μ. και 100μ. ελεύθερο, στα 50μ. ύπτιο και 50μ. πεταλούδα.

Η Αλεξάνδρα Σιεκόλεβα θα κολυμπήσει 50μ. πεταλούδα, 50μ, 100μ. και 200μ. πρόσθιο, ενώ η Ελένη Στεφανίδου θα λάβει μέρος στα 200μ.και 400μ. μικτή, 100μ. πρόσθιο, 200μ. και 400μ. ελεύθερο. Συνοδός προπονητής των αθλητριών είναι ο Σταύρος Μιχαηλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ