aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας: Επίτιμος πρόεδρος ο Κοκής Σολομωνίδης

ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας: Επίτιμος πρόεδρος ο Κοκής Σολομωνίδης

Στη διάρκεια του τελευταίου επαρχιακού συνεδρίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κυνηγίου και Διατήρησης Άγριας Ζωής–Τμήμα Λευκωσίας (ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας), οι σύνεδροι επικύρωσαν ομόφωνη απόφαση–εισήγηση του επαρχιακού συμβουλίου και ανακήρυξαν το γνωστό βετεράνο κυνηγό και κυνηγετικό παράγοντα Κοκή Σολομωνίδη σε επίτιμο πρόεδρο της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας.

Αυτό ως ένδειξη εκτίμησης για την τεράστια προσφορά του προς τους κυνηγούς, τους κυνηγετικούς συλλόγους και τα κυνηγετικά δρώμενα της Κύπρου γενικότερα.

Τον «βίο και την πολιτεία» του Κοκή Σολομωνίδη εκθείασε ο πρόεδρος της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας Μιχάλης Βορκάς, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο τιμώμενος πρωτοστάτησε στην οργάνωση των κυνηγών της επαρχίας Λευκωσίας, ανάλωσε τη ζωή του υπερασπιζόμενος τα δίκαια και τα δικαιώματα του Κύπριου κυνηγού και πρόσφερε όσο λίγοι στην προσπάθεια επιμόρφωσης των κυνηγών και στην αειφόρο ανάπτυξη και ορθολογιστική άσκηση του κυνηγίου στον τόπο μας.

Ο Κοκής Σολομωνίδης υπηρέτησε τους οργανωμένους κυνηγούς, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και νυν πρόεδρος της Κυνηγετικής Ένωσης Λευκωσίας (ΚΕΛ), ως αξιωματούχος της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, καθώς και της παγκύπριας Ομοσπονδίας ΚΟΚ & ΔΑΖ.

Για την όλη προσφορά του προς το κυνήγι και τον Κύπριο κυνηγό, ο Κοκής Σολομωνίδης τιμήθηκε προηγουμένως και από αρκετούς Κυνηγετικούς Συλλόγους της επαρχίας Λευκωσίας, ενώ η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας, τον έχει ανακηρύξει επίτιμο μέλος, για την προσφορά του στην κυπριακή σκοποβολή και για το γεγονός ότι υπήρξε ιδρυτικό μέλος του σκοπευτικού σωματείου της πρωτεύουσας.

*Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας Μιχάλης Βορκάς, απονέμει τιμητική πλακέτα στον Κοκή Σολομωνίδη, μετά την επικύρωση της ανακήρυξής του σε επίτιμο πρόεδρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ