aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΑ: Η πρόεδρος στην 24η Γενική Συνέλευση του ENGSO

ΚΟΑ: Η πρόεδρος στην 24η Γενική Συνέλευση του ENGSO

Η πρόεδρος του ΚΟΑ Δρ. Κλέα Χατζηστεφάνου-Παπαέλληνα, θα εκπροσωπήσει τον Οργανισμό στην 24η Γενική Συνέλευση του European Non-Governmental Sport Organisation  που θα πραγματοποιηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας (13-15 Μαΐου).

Στη Γενική Συνέλευση στην οποία θα συμμετάσχουν όλα τα μέλη του ENGSO, αλλά και συνεργάτες του, θα συζητηθούν τα πεπραγμένα της περσινής χρονιάς αλλά και η υλοποίηση των δράσεων του Στρατηγικού Σχεδιασμού 2015-19 για το έτος 2016.

Η πρόεδρος του ΚΟΑ έχει προσκληθεί από τους διοργανωτές για να συμμετάσχει και θα παρουσιάσει το προφίλ των πολιτικών και δράσεων του Οργανισμού στα υπόλοιπα μέλη του ENGSO.

Παράλληλα με τη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθούν το Ευρωπαϊκό Σεμινάριο με θεματολογία που επικεντρώνεται στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ευρωπαϊκής αθλητικής πολιτικής καθώς επίσης και η Γενική Συνέλευση του ENGSO για τη Νεολαία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ