ΚΟΑ: Η πρόεδρος στην 24η Γενική Συνέλευση του ENGSO

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν το Ευρωπαϊκό Σεμινάριο με θεματολογία που επικεντρώνεται στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ευρωπαϊκής αθλητικής πολιτικής καθώς επίσης και η Γενική Συνέλευση του ENGSO για τη Νεολαία...


Η πρόεδρος του ΚΟΑ Δρ. Κλέα Χατζηστεφάνου-Παπαέλληνα, θα εκπροσωπήσει τον Οργανισμό στην 24η Γενική Συνέλευση του European Non-Governmental Sport Organisation  που θα πραγματοποιηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας (13-15 Μαΐου).

Στη Γενική Συνέλευση στην οποία θα συμμετάσχουν όλα τα μέλη του ENGSO, αλλά και συνεργάτες του, θα συζητηθούν τα πεπραγμένα της περσινής χρονιάς αλλά και η υλοποίηση των δράσεων του Στρατηγικού Σχεδιασμού 2015-19 για το έτος 2016.

Η πρόεδρος του ΚΟΑ έχει προσκληθεί από τους διοργανωτές για να συμμετάσχει και θα παρουσιάσει το προφίλ των πολιτικών και δράσεων του Οργανισμού στα υπόλοιπα μέλη του ENGSO.

CYTAVISION - Live Sports

Παράλληλα με τη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθούν το Ευρωπαϊκό Σεμινάριο με θεματολογία που επικεντρώνεται στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ευρωπαϊκής αθλητικής πολιτικής καθώς επίσης και η Γενική Συνέλευση του ENGSO για τη Νεολαία.