aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚατάκτησε ξανά τον... κόσμο ο Ανδρέας Ναθαναήλ!

Κατάκτησε ξανά τον… κόσμο ο Ανδρέας Ναθαναήλ!

Την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη του Bodybuilding συνεχίζει να διατηρεί ο Ανδρέας Ναθαναήλ. Μετά από τρεις παγκύπριους τίτλους κατά τα τελευταία τρία χρόνια στην κατηγορία Master Physique (40+), ο Κύπριος πρωταθλητής κατακτά ξανά τον κόσμο

Αυτό καθότι κατέκτησε τη 2η θέση στο IFBP Professional League Olympia amateur qualifying το οποίο διεξήχθη πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα στις 24 Νοεμβρίου στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, Βουκουρέστι.

Ο συμπατριώτης μας αθλητής, ύψωσε την σημαία της Κύπρου ψηλά στην κορυφή ανάμεσα σε πλειάδα σπουδαίων αθλητών στο χώρο, από όλες τις χώρες παγκοσμίως στην κατηγορία του Master Physique 40+ στα 42 του χρόνια.

Το Θριάσιο κι οι διακρίσεις

Ο Ανδρέας Ναθαναήλ απόφοιτος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) Αθηνών στον κλάδο της Φυσιοθεραπείας από το 2002, εγγεγραμμένο μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Φυσιοθεραπευτών από το 2006, είναι σήμερα ένας πετυχημένος επιχειρηματίας που συνδυάζει την επιστήμη του με τον αθλητισμό.

Είναι ο άνθρωπος που μέσα από επίπονες προσπάθειες έχει κατορθώσει να δημιουργήσει από το 2007 ένα επιτυχημένο Κέντρο Αποκατάστασης, το Θριάσιο Λτδ. Ο Αντρέας μετά τις σπουδές του  εργάστηκε ως φυσιοθεραπευτής, σε διάφορα φυσιοθεραπευτήρια σε Ελλάδα και Κύπρο για μερικά χρόνια. Μετά από σκληρή δουλειά και πολλές ώρες εργασίας εδραιώθηκε στον χώρο του και κατάφερε να δημιουργήσει ίσως ένα από τα μεγαλύτερα και επιτυχημένα Κέντρα Αποκατάστασης για Νευρολογικά και κινητικά προβλήματα καθώς, επίσης, ορθοπεδικές παθήσεις στη Κύπρο.

Το Θριάσιο Λτδ αποτελεί ένα από τα πιο άρτια εξοπλισμένα κέντρα αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας στην Κύπρο για άτομα με κινησιακά προβλήματα. Πέραν της φυσιοθεραπείας, το κέντρο ειδικεύεται σε προεγχειρητικές και μετεγχειρητικές αποκαταστάσεις, νευρολογικές παθήσεις, ρευματοπάθειες κυρίως για άτομα με μαθησιακά, κινητικά προβλήματα στα άνω άκρα και αυτισμό.

Στο Θριάσιο εργοδοτείται ομάδα πτυχιούχων θεραπευτών, νοσηλευτική λειτουργός και εξωτερικός συνεργάτης Λογοθεραπείας που έχουν ως απώτερο στόχο τους την ανθρώπινη και επιστημονική προσέγγιση στον ασθενή αλλά και ασφάλειάς του. Καθημερινά, δώδεκα ώρες, στο Θριάσιο δίνει μάχη με την ομάδα του για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Ταυτόχρονα ως αθλητής με καθημερινές επίπονες διατροφές, δύωρες προπονήσεις, πιστός στους στόχους του έχει πετύχει τα τελευταία δυο χρόνια να επιδείξει τρία πρωτεία στην κατηγορία fitness της σωματικής διάπλασης, ένα overall και μια συμμετοχή στο παγκόσμιο όπου εκκρεμεί μια ένσταση για την θέση κατάταξης του.

Επιχειρηματικότητα και πρωταθλητισμός. Επίπονο μεν ,πετυχημένο δε. Παρά το επίπονο πρόγραμμά του πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ένας αξιόλογος οικογενειάρχης που αφιερώνει τον ελεύθερό του χρόνο στην οικογένεια του η οποία τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αντρέας Ναθαναήλ αποδεικνύει ότι όταν αγαπάς κάτι πάρα πολύ όλα είναι κατορθωτά και το βέβαιο είναι ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί το λειτούργημα του ως θεραπευτής στο Κέντρο Αποκατάστασης Θριάσιο λτδ αλλά ταυτόχρονα να διαγωνίζεται σε προσωπικό επίπεδο πρωταθλητισμού στο άθλημα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ