aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΙστιοπλοϊα: Μεγάλη επιτυχία για τον Ανδρέα Καριόλου

Ιστιοπλοϊα: Μεγάλη επιτυχία για τον Ανδρέα Καριόλου

Διεθνής επιτυχία για τον Ανδρέα Καριόλου στην κατάλληλη μάλιστα στιγμή. Ο Κύπριος πρωταθλητής τερμάτισε στην πέμπτη θέση στην κατηγορία RSX στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Διεθνούς Ο μοσπονδίας Ιστιοπλοΐας (ISAF) που άρχισε την περασμένη Τετάρτη στο Γουέιμουθ της Αγγλίας που ολοκληρώθηκε χθες

Κατά τη διαδρομή των μεταλλίων που έγινε σήμερα, με τη συμμετοχή των δέκα πρώτων αθλητών σε σειρά κατάταξης, εξασφάλισε την τέταρτη θέση, τερματίζοντας πέμπτος στη γενική κατάταξη. Σε όλη τη διάρκεια της μεγάλης αυτής διεθνούς διοργάνωσης, ο Ανδρέας Καριόλου έδειξε αγωνιστική σταθερότητα, είχε σωστή τακτική και δικαίως κατέλαβε μια θέση στα υψηλά σκαλοπάτια.

Το δε κυριότερο μήνυμα που στάληκε με την επιτυχία του, (μέσα σε συνθήκες έντονου συναγωνισμού με ποιοτικούς αντιπάλους),  είναι το γεγονός ότι έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και παράλληλα σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, δυο μόλις μήνες πριν την Ολυμπιάδα του Ρίο. Χρονικό σημείο, αυτονόητα, πολύ καθοριστικό.

Στη διοργάνωση μετείχαν 380 αθλητές από 44 χώρες. Χαρακτηριστικό της, η χαμηλή ένταση των ανέμων, που οδηγούσε σχεδόν καθημερινά σε καθυστέρηση της έναρξης των διαδρομών. Πρώτος στη γενική κατάταξη τερμάτισε ο Γερμανός Τόνι Γούλεμ, δεύτερος ο Κινέζος Τσουν Χουάγκ Λίου και τρίτος ο συμπατριώτης του Αϊέν Ντουάγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ