aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Κωνσταντίνου κέρδισε στο αεροβόλο τουφέκι!

Η Κωνσταντίνου κέρδισε στο αεροβόλο τουφέκι!

Η πρωταθλήτρια της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Μαριλένα Κωνσταντίνου, μετά από ένα χρόνο αποχής (λόγω εγκυμοσύνης και τοκετού), επανήλθε στο πρωτάθλημα σταθερού στόχου και με 406.7 πόντους, κέρδισε τον πρώτο αγώνα στο αεροβόλο τουφέκι, που ήταν για το «Κύπελλο Λεμεσού» και έγινε στο διεθνές σκοπευτήριο της συμπρωτεύουσας.

Στον ίδιο αγώνα, που ήταν ο πρώτος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2016 -17, ο έφηβος σκοπευτής της ΣΚΟΛΕΥ Αλέξανδρος Χριστοφόρου ήταν ο νικητής τόσο στην κατηγορία του όσο και στη γενική κατάταξη στο αεροβόλο τουφέκι 60 βολών (άνδρες – έφηβοι), με 600.7, ενώ η μικρή Κατερίνα Χαρή της ίδιας Οργάνωσης πέτυχε νέο παγκύπριο ρεκόρ στο αεροβόλο τουφέκι κορασίδων με 396.6 πόντους.

Στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών, ο πρωταθλητής της ΣΚΟΛΕΥ Ανδρέας Κωνσταντίνου πήρε την πρώτη θέση με 594.7 πόντους, ενώ ο νεαρός σκοπευτής της ίδιας Οργάνωσης Ανδρέας Αντωνίου ήταν ο νικητής στο αεροβόλο τουφέκι παίδων με 374.2 και ο συναθλητής τους Στυλιανός Γρηγορίου στην κατηγορία των παίδων με σταντ (393.2). Ο Χάρης Χαρή (ΣΚΟΛΕΥ) ήταν ο νικητής στο αεροβόλο τουφέκι παμπαίδων με 407.8, ενώ αγωνίστηκε και στο τουφέκι παίδων (χωρίς σταντ) και κατετάγη τέταρτος με 358.1 πόντους.

Η περσινή πρωταθλήτρια στο αεροβόλο τουφέκι Άρτεμις Παντελή της ΣΚΟΛΕΥ, ήταν η νικήτρια στις νεάνιδες (και δεύτερη στη γενική κατάταξη) με 400.1 πόντους, ενώ η συναθλήτριά της Ιακωβία Πιτταρά με 395.2 πρώτευσε στο αεροβόλο τουφέκι κορασίδων.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως στον πρώτο φετινό αγώνα του σταθερού στόχου, συνεχίστηκε η αυξημένη συμμετοχή αθλητριών και αθλητριών, τόσο στο αεροβόλο τουφέκι όσο και στο αεροβόλο πιστόλι, ενώ είχαμε και συμμετοχές αθλητών για πρώτη φορά από τον Σκοπευτικό Όμιλο Πάφου και το σωματείο ΕΛΕΣΚΟ (Ελεύθερος Σκοπευτής).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ