Η Arsenal Κύπρου στηρίζει  το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Δέκα χρόνια ζωής συμπληρώνουν φέτος οι επίσημες ακαδημίες της Arsenal σε Κύπρο και Ελλάδα και με την ευκαιρία της επετείου, η Arsenal Soccer School Cyprus προχωρεί σε σημαντική συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα στηρίζοντας το όραμα για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία.

Η ποδοσφαιρική ακαδημία, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, θα διοργανώσει τον Μάρτιο δύο ενέργειες υπό τον τίτλο «Play the Arsenal Way, for a world without leukemia». Στόχος είναι η οικονομική ενίσχυση του Καραισκάκειου Ιδρύματος και η γνωστοποίηση του σημαντικού έργου που επιτελεί εδώ και χρόνια, βοηθώντας τους ασθενείς στη μάχη κατά της λευχαιμίας.

Αρχικά, οι υπεύθυνοι της Arsenal Κύπρου εξασφάλισαν από το Λονδίνο μία υπογεγγραμένη φανέλα από ποδοσφαιριστές των «κανονιέρηδων» το οποίο θα δοθεί ως δώρο σε κλήρωση. Θα διατεθούν συγκεκριμένα εκατό λαχνοί των δέκα ευρώ, με έναν τυχερό να κερδίζει την αυθεντική φανέλα. Η ημερομηνία έναρξης της διάθεσης των λαχνών θα ανακοινωθεί από την ακαδημία μέσω των λογαριασμών της στα social media.

Η δεύτερη ενέργεια στήριξης του Καραϊσκάκειο Ιδρύματος από την Arsenal Κύπρου θα λάβει χώρα την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο wine bar/εστιατόριο Atelier που βρίσκεται στην εντός των τειχών Λευκωσία. Στο φιλανθρωπικό κόκτεϊλ πάρτι ορίστηκε τιμή εισόδου δεκαπέντε ευρώ, με το εισιτήριο να περιλαμβάνει το κρασί και τα τσιμπήματα. Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση των λαχνών και τα εισιτήρια για το κόκτεϊλ πάρτι θα πάνε στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ