Χάντμπολ: Αυτοί είναι οι πρωταθλητές στα σχολικά πρωταθλήματα

Η ομάδα του Grammar School Λευκωσίας κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στο παγκύπριο πρωτάθλημα Λυκείων με νίκη επί του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα με 20-18...


Υπόθεση της Λευκωσίας ήταν η τελική τετράδα στη χειροσφαίριση αρρένων αφού και τις τέσσερις πρώτες θέσεις του φετινού πρωταθλήματος εξασφάλισαν σχολεία της Λευκωσίας. Η ομάδα του Grammar School Λευκωσίας κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στο παγκύπριο πρωτάθλημα Λυκείων με νίκη επί του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα με 20-18.

Η ομάδα του Αλέξη Κυριακίδη έφτασε στη μεγάλη επιτυχία για δεύτερη κατά συνέχεια χρονιά, μετά από μια δυναμική εμφάνιση απέναντι στους αντιπάλους της. Το Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα που ευτύχησε να δει στον τελικό τόσο την ομάδα αγοριών όσο και την ομάδα κοριτσιών του, προσπάθησε αλλά έχασε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Την τρίτη θέση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Αρρένων κατέκτησε το Λύκειο Κύκκου Β΄ – Αθλητικό Σχολείο Λευκωσίας που νίκησε στον μικρό τελικό το Λύκειο Ακρόπολης με 24-19.

Το Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα πρωταθλήτρια στη χειροσφαίριση Θηλέων

Το Λύκειο του Αποστόλου Βαρνάβα κατέκτησε το πρωτάθλημα χειροσφαίρισης Θηλέων αφού νίκησε στον τελικό το Λύκειο Αραδίππου με 12-7. Η ομάδα της Αραδίππου η οποία παρουσιάστηκε με ελλείψεις, λόγω τραυματισμού τριών βασικών της παικτριών, αντιστάθηκε σθεναρά στο πρώτο ημίχρονο όταν το σκορ ήταν ισόπαλο 6-6. Στη συνέχεια και μετά και τον τραυματισμό της Αντωνίου, το έργο του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα έγινε πιο εύκολο και έφθασε με άνεση στο τελικό 12-7.

Την τρίτη θέση στους παγκύπριους αγώνες χειροσφαίρισης θηλέων κατέκτησε το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας με δραματική νίκη επί του Λυκείου Μακαρίου Γ΄ Δασούπολης με 17-16 στην παράταση. Ο τελικός αγώνες διεξήχθη στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και ο μικρός τελικός στην αίθουσα αθλοπαιδιών του Λυκείου Λατσιών.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ