aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕυρωπαϊκό Χόκεϋ Σάλας: Πήραμε άριστα! (pics)

Ευρωπαϊκό Χόκεϋ Σάλας: Πήραμε άριστα! (pics)

Με την Εθνική Κύπρου να πετυχαίνει την παρθενική της νίκη στο Χόκεϋ Σάλας και την Κυπριακή Ομοσπονδία Χόκεϋ να παίρνει άριστα για τη διοργάνωση, ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (12-14 Ιανουαρίου) στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» το EuroHockey Indoor Championship III. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος επτά χώρες.

Η Εθνική Κύπρου, η οποία απαρτιζόταν από νεαρούς αθλητές (τέσσερις εκ των οποίων είναι μαθητές σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), αρκετοί από τους οποίους για πρώτη φορά έπαιζαν χόκεϋ σάλας, τα πήγε περίφημα! Αν εξαιρέσουμε τους αγώνες με μεγαθήρια όπως η Λευκορωσία και η Σλοβακία, στους υπόλοιπους αγώνες η Κύπρος ήταν ανταγωνιστική. Μάλιστα, η Εθνική κατέγραψε και μία σπουδαία νίκη, επικρατώντας της Εθνικής Ελλάδας με 4-0, ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Επιτυχής ήταν και η διοργάνωση του τουρνουά. Τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χόκεϋ, που παρευρέθηκαν ως παρατηρητές, έδωσαν τα συγχαρητήρια τους για την άρτια διοργάνωση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χόκεϋ, Πέτρο Καραφώκα. Οι ξενοδοχειακές και αθλητικές εγκαταστάσεις, οι μεταφορές, το φαγητό, η φιλοξενία, ήταν όλοι οι τομείς που ομολογουμένως η Κύπρος πήρε άριστα.  Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην ευλαβική τήρηση του προγράμματος από πλευράς της οργανωτικής επιτροπής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ