aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕτήσια βράβευση της ΣΚΟΛΕΥ

Ετήσια βράβευση της ΣΚΟΛΕΥ

Με κάθε επισημότητα διοργανώθηκε την περασμένη Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, η ετήσια τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας για το 2017. Για 19η χρονιά, χορηγός της τελετής ήταν η εταιρία ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΓΩΤΑ και η όλη εκδήλωση που συνδυάστηκε με την κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου, τελούσε υπό την αιγίδα του δημάρχου Λατσιών, Χρίστου Πιτταρά.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο πρόεδρος της Οργάνωσης Λουκάς Ψημολοφίτης, ευχαρίστησε τους επίσημους προσκεκλημένους για την τιμητική παρουσία τους και συγχάρηκε τους αθλητές, που με τις επιτυχίες τους, για τέταρτη συνεχή χρονιά ανέδειξαν τη ΣΚΟΛΕΥ ως το «Κορυφαίο Σκοπευτικό Σωματείο» της Κύπρου. Ευχαρίστησε επίσης τις οικογένειες των αθλητών για τη στήριξη που παρέχουν στα παιδιά και στους οικείους τους, καθώς και τους χορηγούς και τους εθελοντές για την προσφορά τους στο σωματείο.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος, ο πρόεδρος της ΕΑΚ Παναγιώτης Φελλούκας, ο πρόεδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης και ο Αντώνης Νικολαΐδης εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ. Όλοι οι ομιλητές συγχάρηκαν τους αθλητές της ΣΚΟΛΕΥ για τις επιτυχίες τους και τους ευχήθηκαν ακόμα μεγαλύτερες στη συνέχεια, ενώ εξήραν το έργο που επιτελεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης και τη συμβολή του στις μεγάλες διοργανώσεις που αναλαμβάνει η ΣΚΟΚ. Υποσχέθηκαν δε κάθε δυνατή στήριξη τόσο στους αθλητές όσο και στο σωματείο.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Λατσιών Χρίστος Πιτταράς, στάθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου προς την Οργάνωση και τους αθλητές της ΣΚΟΛΕΥ και τόνισε την ικανοποίηση όλων στο Δήμο για τις μεγάλες διοργανώσεις που φιλοξενούνται στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης», καθώς και για τις επιτυχίες των αθλητών στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Ικανοποίηση εξέφρασε και για την ευόδωση των προσπαθειών που έγιναν για την ελεύθερη προσπέλαση του δρόμου που οδηγεί στο σκοπευτήριο.

Τα «Έπαθλα του Δήμου Λατσιών» που περιλαμβάνουν τιμητικές πλακέτες και χρηματικά βραβεία και απονέμονται σε νεαρούς σκοπευτές και σκοπεύτριες για τις προσπάθειες τους στη σκοποβολή, φέτος απονεμήθηκαν στους Κλεάνθη Βαρναβίδη (σκητ παίδων), Σάββα Ευαγγέλου (αερ. πιστόλι εφήβων), Ναταλία Αλκιβιάδου (αερ. πιστόλι κορασίδων) και Πέτια Σλάβκοβα (αερ. πιστόλι νεανίδων). Για τις διεθνείς επιτυχίες τους βραβεύτηκαν οι σκοπευτές του σταθερού στόχου που κέρδισαν μετάλλια στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης Αλέξανδρος Χριστοφόρου, Μαριλένα Κωνσταντίνου και Ανδρέας Κωνσταντίνου, καθώς και ο νεαρός Νικόλας Βασιλείου για τις επιτυχίες του στους πανευρωπαϊκούς και στους παγκόσμιους αγώνες στο σκητ εφήβων.

Για την προσφορά τους στη ΣΚΟΛΕΥ και στο άθλημα της σκοποβολής τιμήθηκαν η Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου και ο Όμιλος CROWN RESORTS, ενώ το διοικητικό συμβούλιο της ΣΚΟΛΕΥ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον εθελοντισμό, τίμησε το μέλος του σωματείου Μιχάλη Λουκά και τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λυθροδόντα Χριστόφορο Παπακωνσταντίνου για την εθελοντική προσφορά τους προς το σωματείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ