aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΈριξε 123άρι o Αχιλλέως

Έριξε 123άρι o Αχιλλέως

Ο Γιώργος Αχιλλέως απέδειξε γι΄ άλλη μια φορά την πολύ καλή αγωνιστική φόρμα στην οποία βρίσκεται αυτό το διάστημα. Ο Κύπριος σκοπευτής αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου στους παγκύπριους αγώνες που διοργάνωσε η ΣΚΟΚ, στο σκοπευτήριο Λάρνακας, πετυχαίνοντας επίδοση 123/125.

Ακολούθως ο παγκόσμιος ρέκορντμαν στο σκιτ μπήκε πρώτος στον ημιτελικό, εκεί όπου με επίδοση 14/15 πέρασε στον αγώνα για την 1η θέση. Στη μάχη για το χρυσό ήταν ο Αντώνης Ανδρέου που με επίδοση 14/15 πήρε την πρωτιά -στον τελικό ο Αχιλλέως έκανε 13/15. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην α΄ φάση ο Ανδρέου είχε ρίξει 120 και μπήκε τελευταίος στην εξάδα του τελικού. Η συγκεκριμένη παραφωνία στον τρόπο διεξαγωγής του αθλήματος, που ισχύει από το 2013, έχει ήδη εξεταστεί από την παγκόσμια ομοσπονδία, η οποία από την 1η Ιανουαρίου του 2017 αλλάζει ξανά τους κανονισμούς και πλέον η επίδοση της α΄ φάσης θα μεταφέρεται στον ημιτελικό.

«Το 123άρι που έριξα το διήμερο ήταν πολύ ενθαρρυντικό για μένα και απόδειξη ότι αποδίδει η σκληρή δουλειά που κάνω από πέρσι τον Δεκέμβριο, όταν ξεκίνησα προετοιμασία», τόνισε ο Γιώργος Αχιλλέως μετά τον αγώνα και συμπλήρωσε: «Τώρα συνεχίζω την προετοιμασία μου για τον επόμενο μου αγώνα, που είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Σαν Μαρίνο».

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου ο Αχιλλέως θα αναχωρήσει από την Κύπρο με προορισμό το Σαν Μαρίνο, όπου το αγώνισμα του σκιτ είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 9-10 Ιουνίου. Ακολούθως, ο Κύπριος σκοπευτής θα μεταβεί στο Μπακού για το τελευταίο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο το διήμερο 27-28 Ιουνίου, ενώ στις αρχές Ιουλίου θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Λονάτο της Ιταλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ