aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΈπιασε κορυφή η Αθηένου, πρώτη νίκη με διπλό για Αραδίππου!

Έπιασε κορυφή η Αθηένου, πρώτη νίκη με διπλό για Αραδίππου!

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα επέστρεψε η Ε.Ν. Αθηένου που εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του ΑΣ Λατσιά και τον έπιασε στην 1η θέση του πίνακα μετά την επιβλητική νίκη της επί του ΚΝ ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού με 30-14.

Η ομάδα της Αθηένου ήταν ανώτερη από το ξεκίνημα του αγώνα προηγήθηκε με 16-6 στο ημίχρονο και με κορυφαία την Λητώ Έλληνα που πέτυχε 9 τέρματα έφτασε άνετα στην επικράτηση κατακτώντας την 7η νίκη της στο πρωτάθλημα σε 8 αγώνες.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας την 1η νίκη στο πρωτάθλημα με διπλό κατέκτησε ο Α.Ο. Αραδίπππου κέρδισε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 27-19 του Πανελληνίου στο κλειστό του Αγίου Δομετίου. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο μεγαλύτερη διάθεση, έβγαλαν πάθος και δίκαια στο τέλος κατέκτησαν την πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα.

Από την άλλη η ομάδα της Λευκωσίας παρόλο που ξεκίνησε καλά και ήταν εντός παιχνιδιού στο 2ο μέρος έμεινε από δυνάμεις παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν εντός αγωνιστικού χώρου.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ ωστόσο η ομάδα της Αραδίππου κατάφερε και πήρε ελαφρώς προβάδισμα με την λήξη του ημιχρόνου 14-11. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε κατακόρυφα στροφές, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της ομάδας της Λευκωσίας και έφτασε άνετα στη νίκη με το τελικό 27-19.

Αναλυτικά τα αποτέλεσμα:

Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χαριού Λεμεσού – Ε.Ν. Αθηένου 14-30

Πανελλήνιος  – Α.Ο. Αραδίππου 19-27

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ