aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕπέστρεψε με την πρόκριση η Αναστασία Πίγκου

Επέστρεψε με την πρόκριση η Αναστασία Πίγκου

Με την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στη ρυθμική γυμναστική επέστρεψε η αποστολή μας από τη Μόσχα όπου πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά. Η αθλήτρια μας Πίγκου Αναστασία έκανε μία τεράστια επιτυχία αφού είναι η πρώτη Κύπρια αθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής που επιτυγχάνει πρόκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων. Κατέκτησε την 14η θέση που της έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα της αθλήτριας μας είναι: Σύνθετο Ατομικό – 50.250, Στεφάνι – 13.500, Μπάλα – 12.650, Κορίνες – 13.100, Κορδέλα – 11.00. Την αθλήτρια συνόδευσε η προπονήτρια της Χρυσταλλένη Τρικωμίτη η οποία συνεχίζει τις μεγάλες επιτυχίες και ως προπονήτρια με το μέλλον να φαίνεται λαμπρό. Επίσης την αποστολή συνόδευσε η διεθνής κριτής, Λουκία Τρικωμίτη. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΓ συγχαίρουν ολόκληρη την αποστολή για την τεράστια επιτυχία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ