aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους αθλητές μας»

«Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους αθλητές μας»

Το γραφείο Τύπου των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την δημοσιογραφική διάσκεψη για την συμμετοχή της κυπριακής αποστολής στους παγκόσμιους χειμερινούς αγώνες της Αυστρίας.

Η ανακοίνωση / πρόσκληση: «Σας προσκαλούμε όλους στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:30 στο Ολυμπιακό Μέγαρο Λευκωσίας.

Θέμα της Διάσκεψης είναι η Συμμετοχή της Κυπριακής Αποστολής στους επικείμενους Παγκόσμιους Χειμερινούς Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Αυστρίας.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους αθλητές μας οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε αυτή την τόσο μεγάλη διοργάνωση»!

Η σχετική ενημέρωση: «15 μέρες έχουν απομείνει για την αναχώρηση των αθλητών μας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στους Παγκόσμιους Χειμερινούς Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες,

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη Graz της Αυστρίας από τις 16-24 Μαρτίου 2017 και η Κυπριακή αποστολή θα λάβει μέρος στα αθλήματα floor ball και floor hockey»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ