aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕκτός έδρας αποστολές για πρωτοπόρους

Εκτός έδρας αποστολές για πρωτοπόρους

Εκτός έδρας αποστολές έχουν οι προπορευόμενοι του βαθμολογικού πίνακα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής μέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας. Στο φινάλε του πρώτου γύρου, ο πρωτοπόρος του πίνακα Παρνασσός ταξιδεύει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου στο Λύκειο Λινόπετρας με τον αγώνα να είναι ορισμένος στις 16:00.

Η ομάδα του Στροβόλου θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί και να πάει με τις καλύτερες συνθήκες στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη η Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου μετά από 2 σερί ήττες θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα παρά το γεγονός πως απέναντι της είναι μια πολύ δυνατή ομάδα.

Ο 2ος στον πίνακα Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου φιλοξενείται από το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς στο κλειστό του Cyprus College παιχνίδι που ανοίγει ουσιαστικά την αυλαία της 5ης αγωνιστικής αφού ξεκινά στις 15:00. Εύκολο σχετικά απόγευμα αναμένεται να έχει ο περσινός νταμπλούχος χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς δεν θα παλέψει τον αγώνα.

Τέλος στις 17:00 ο Προοδευτικός υποδέχεται στο κλειστό της Αφροδίτης τον ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ ίσως στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Από την μια η Παφιακή ομάδα θα επιδιώξει την 1η νίκη της στον θεσμό, αφού μετρά 4 διαδοχικές ήττες ενώ οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί νικών τους ώστε να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Παρνασσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ