Έκθεση Αυτοκινήτου: «MOTOR SHOW 2017»

Την επίσημη ανακοίνωση της έκθεσης «MOTOR SHOW 2017» παρουσίασαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Χρίστος Μιχαηλίδης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μηχανοκίνητων Οχημάτων (ΣΕΜΟ) Πέτρος Κρασσάς, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) στη Λευκωσία.

Η έκθεση «MOTOR SHOW 2017» θα ανοίξει τις πύλες της, μετά από πέντε χρόνια διακοπής και είναι η μεγαλύτερη εξειδικευμένη έκθεση στην Κύπρο. Θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4 – 7 Μαΐου  2017, στους εκθεσιακούς χώρους της πρώην Αρχής Κρατικών Εκθέσεων και στην έκθεση θα περιλαμβάνονται μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας σ’ ένα χώρο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά επιλογές για όλους τους τύπους αυτοκινήτων περιλαμβανομένων των εμπορικών καθώς και συγκεκριμένα μοντέλα μοτοσυκλέτας.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Χρίστος Μιχαηλίδης, ανέφερε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι: «Οι εκθέτες – μέλη του ΣΕΜΟ έχουν καταβάλει τεράστια προσπάθεια και εργάζονται άκρως επαγγελματικά ώστε να δώσουν στους επισκέπτες πληρέστερη ενημέρωση όχι μόνο για τα τελευταία μοντέλα τους αλλά και τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας που τα διακρίνει».

Στη συνέχεια, o Πρόεδρος της ΟΕΒ διαβεβαίωσε ότι ως διοργανωτές, οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες θα ικανοποιηθούν πλήρως και ταυτόχρονα θα εντυπωσιαστούν από αυτά που θα δουν. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μηχανοκίνητων Οχημάτων (ΣΕΜΟ) Πέτρος Κρασσάς ανέφερε ότι: «Για τη φετινή χρονιά η συμμετοχή των εκθετών θα είναι σημαντική, με περισσότερα από 11.000τ.μ, με εκθέτες τα τελευταίου τύπου μοντέλα αυτοκινήτων των μεγαλύτερων και σημαντικότερων αυτοκινητοβιομηχανιών στον κόσμο».

Σημείωσε παράλληλα ότι ο Κύπριος καταναλωτής θα μπορεί στο Motorshow 2017, να αξιολογήσει όλες τις επιλογές για αγορά καινούριου, χαμηλής κατανάλωσης καυσίμων οχήματος, με εγγύηση και προδιαγραφές για οδική ασφάλεια. Την έκθεση «MOTOR SHOW 2017» χορηγούν η Ελληνική Τράπεζα, η Παγκυπριακή Ασφαλιστική και η Staroil.

Νέος Γενικός Διευθυντής στη CiC Automasters

Η Cyprus Import Corporation (CiC) ανακοινώνει ότι ο κ. Δονάτος Δήμου αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην CiC Automasters, επίσημου εισαγωγέα των αυτοκινήτων Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep και Abarth στην Κύπρο. Ο κ. Δήμου διαθέτει πολυετή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Ο κ. Αλέξης Άννινος Διευθύνων Σύμβουλος του CiC Group, στην οποία ανήκει η CiC Automasters, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον κύριο Δήμου στη μεγάλη οικογένεια της CiC και είμαστε σίγουροι ότι η μεγάλη του εμπειρία στο χώρο θα βοηθήσει στην άνοδο και ανάπτυξη του Ομίλου της Fiat στην Κυπριακή αγορά. Ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά όπου θα παρουσιαστούν πολλά καινούρια μοντέλα τόσο της Fiat όσο και της Alfa Romeo και της Jeep».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ