aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔιεθνής επιτυχία για Καριόλου

Διεθνής επιτυχία για Καριόλου

Σημαντική διεθνής επιτυχία για τον Ανδρέα Καριόλου. Ο Κύπριος πρωταθλητής πήρε τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη στην κατηγορία RSX στο 26ο Athens Eurolymp Week, που έγινε στον Φαληρικό Όρμο, άρχισε στις 18 του μήνα κι ολοκληρώθηκε την Παρασκευή.

Στην πρώτη του φάση, γιατί ακολουθεί η δεύτερη φάση, που αφορά άλλες κατηγορίες. Συμμετείχαν στη διοργάνωση 500 περίπου ιστιοπλόοι από επτά χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Ολλανδία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Τουρκία και Μαλαισία), σε διάφορες κατηγορίες.

Ο πρωταθλητής μας, σε σύνολο δέκα διαδρομών, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και δίκαια ανταμείφθηκε, παίρνοντας μια θέση στο βάθρο, διεθνούς διοργάνωσης, δείχνοντας ταυτόχρονα (και αυτό είναι το πλέον σημαντικό) ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση σε αυτό το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του, για την Ολυμπιάδα του Ρίο.

Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη πήρε ο Ελλαδίτης πρωταθλητής Βύρων Κοκκαλάνης και την τρίτη θέση ο επίσης Ελλαδίτης αθλητής Νίκος Βάρλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ