aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Χρυσή» ξανά η Κουττούκη!

«Χρυσή» ξανά η Κουττούκη!

Η κορυφαία Κύπρια πρωταθλήτρια στο ταεκβοντό, Κυριακή Κουττούκη, σημείωσε προψές άλλη μία πολύ μεγάλη παγκόσμια επιτυχία. Η αθλήτριά μας έλαβε μέρος στο τουρνουά «G1» της Αθήνας, στο οποίο αγωνίστηκαν εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από την Ευρώπη αλλά και από χώρες άλλων ηπείρων, και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία μέχρι 46 κιλά μετά από τρεις πολύ εντυπωσιακές νίκες επί των πρωταθλητριών Ρωσίας, Ισραήλ και Ιαπωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τους ολυμπιακούς βαθμούς που έχει κερδίσει η Κουττούκη στην Αθήνα εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης και μεταξύ άλλων αισιοδοξεί και για μετάλλιο στο πολύ δύσκολο και αμφίρροπο Grand Prix «G8» της Ακτής του Ελεφαντοστού, που θα πραγματοποιηθεί σε περίπου δύο εβδομάδες. Πρόκειται για Grand Prix πολύ υψηλής ολυμπιακής βαθμολογίας στο οποίο θα αναμετρηθούν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του κόσμου, μεταξύ αυτών ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ