aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Χρυσή» στην Κίνη η Εθνική Ανδρών

«Χρυσή» στην Κίνη η Εθνική Ανδρών

Χρυσοί μάγκες στην Κίνα. Η Εθνική Κύπρου των ανδρών στο μπιτς χάντμπολ μετά από σπουδαία εμφάνιση κέρδισε στον μεγάλο τελικό την Ουγγαρία με 2-1 σετ και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά της WeiHai. Μετά την 2η θέση στη Μεσογειάδα της Πεσκάρα το 2015. Η ομάδα μας, μας χάρισε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία.

Οι διεθνείς μας παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια κατέθεσαν ψυχή απέναντι σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο και κατάφεραν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στο τουρνουά της Κίνας η Εθνική μας πέρασε αήττητη από τον Όμιλο πετυχαίνοντας 5 νίκες και ακολούθως κέρδισε δύσκολα το Βιετνάμ στον ημιτελικό με 2-0.

Στον μεγάλο τελικό μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι κέρδισε την Ουγγαρία στη διαδικασία των πέναλτι. Κέρδισε το πρώτο σετ με 20-16, έχασε το 2ο με 17-16 και επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 8-4 φτάνοντας στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ