aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Βαριά ήττα στην πρεμιέρα…

Χάντμπολ: Βαριά ήττα στην πρεμιέρα…

Το εμπόδιο της Πορτογαλίας ήταν ανυπέρβλητο. Στην πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τα βρήκε πιο δύσκολα και από τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να δεχθεί βαριά ήττα με 47-16 από την οικοδέσποινα. Η ταλαιπωρία που βίωσε η Εθνική μας με τις πτήσεις, κάνοντας 24 ώρες να μεταβεί στο Πόρτο επηρέασε τους διεθνείς μας αφού μόνο ελάχιστες ώρες ξεκούρασης πριν από ένα τόσο δύσκολο αγώνα.

Παρ’ όλα αυτά κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια η οποία όμως δεν ήταν ικανή να αποτρέψει την βαριά όπως εξελίχθηκε ήττα. Στο ημίχρονο η Πορτογαλία κατάφερε να προηγηθεί με 22-7 ενώ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κλείνοντας τον αγώνα με 46-17. Ο αρχηγός της Εθνικής μας Τζούλιο Αργυρού ήταν ο πρώτος μας σκόρερ με 6 τέρματα ενώ με 5 γκολ ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Βασίλης Δημοσθένους.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας η Πολωνία, ένα παιχνίδι στο οποίο ενδεχομένως να κρίνει τη 2η θέση στον όμιλο. Η Πολωνία επικράτησε του Κοσσόβου με 30-19 με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να χρειάζεται μόνο νίκη ώστε να ελπίζει σε πιθανή πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο αγώνας επίσης δύσκολος, αφού η Πολωνία είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης στην χειροσφαίριση ωστόσο θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ