Χάντμπολ: Ντέρμπι κορυφής στην 12η Αγωνιστική!

Από την μια το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με νίκη θα αγκαλιάσει κατά μεγάλο ποσοστό το φετινό πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη η ομάδα του Στροβόλου παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτ...

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και ΑΣΣ ΣΠΕ Στροβόλου δεσπόζει του προγράμματος της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ανδρών Α’ κατηγορίας.

Από την μια το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με νίκη θα αγκαλιάσει κατά μεγάλο ποσοστό το φετινό πρωτάθλημα από την στιγμή που βρίσκεται ήδη στο +6 ενώ από την άλλη η ομάδα του Στροβόλου παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί για να επιστρέψει ξανά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ορίστηκε για το Σάββατο στις 15:00 στο κλειστό του Cyprus College.

Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα στις 20:00 με τον αγώνα ανάμεσα στον Παρνασσό και το ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς στο κλειστό του (Παρνασσού). Στους 12 βαθμούς και στην 3η θέση η ομάδα του Στροβόλου ουραγός του πίνακα οι Άγιοι Τριμιθιάς με μόλις 2 βαθμούς.

Τέλος η αγωνιστική ολοκληρώνεται το Σάββατο στις 17:00 με τον αγώνα ανάμεσα στον Προοδευτικό και την ΕΝ Αγίου Αθανασίου στο κλειστό της Αφροδίτης. Με 11 βαθμούς η Παφιακή ομάδα είναι στην 4η θέση ενώ στην 5η και με 3 βαθμούς βρίσκεται η ομάδα της Λεμεσού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/03/2017

20:00 Παρνασσός Στροβόλου – ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς (γήπεδο Παρνασσού)

ΣΑΒΒΑΤΟ 04/03/2017

15:00 Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – ΑΣΣ ΣΠΕ Στροβόλου (γήπεδο Cyprus College)

17:00 Προοδευτικός Πάφου – ΕΝ Αγίου Αθανασίου (γήπεδο «Αφροδίτη»)

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗChf.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ