aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Με το δεξί η Α.Σ.Σ. ΣΠΕΣ

Χάντμπολ: Με το δεξί η Α.Σ.Σ. ΣΠΕΣ

Πρεμιέρα με νίκη για την Α.Σ.Σ. ΣΠΕΣ η οποία φιλοξενήθηκε από την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου έφυγε με το διπλό από το Λύκειο Λινόπετρας και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών.

Ισοζυγισμένο το πρώτο μέρος με την ομάδα του Στροβόλου να έχει το προβάδισμα ωστόσο οι γηπεδούχοι με σωστή τακτική, ομαδικότητα και πάθος διατηρήθηκαν κοντά στο σκορ 12-16 με την λήξη του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του 2ου η Α.Σ.Σ. ΣΠΕΣ ανέβασε ρυθμούς με αποτέλεσμα να ξεφύγει με 7 τέρματα στο σκορ όμως και πάλι η ομάδα του Αγίου Αθανασίου είχε την απάντηση μειώνοντας την διαφορά στα 4 κάνοντας τον αγώνα ντέρμπι.  Στο τελευταίο δεκάλεπτο η εμπειρία δούλεψε υπέρ της ομάδας του Στροβόλου η οποία έχοντας περισσότερες δυνάμεις κατάφερε και κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα με 33-26.

Κορυφαίοι από τους νικητές οι Μιχαηλίδης, Δημοσθένους και Ταρτίος που σκόραραν 7, 6 και 5 τέρματα αντίστοιχα. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Στυλιανού και Στεφάνου που πέτυχαν 6 και 5 γκολ αντίστοιχα.

ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Στυλιανού Ανδρέας, Στεφάνου Στέφανος 5, Στυλιανού Νικόλας 3, Ανδρέου Αλέξανδρος, Πετρίδης Γιάννος 2, Μιχαηλίδης Αριστείδης. Κυριάκου Χρίστος, Παπαηλία Ανδρέας 4, Πούπας Πέτρος 2, Ιωάννου Στέφανος, Ταλιώτη Χρίστος 1, Μιχαήλ Γιώργος 3, Ορφανός Πέτρος, Στυλιανού Σωτήρης 6.

Α.Σ.Σ. ΣΠΕΣ: Κκαϊλης Μιχάλης, Μιχαηλίδης Νέαρχος 7, Γεωργίου Νικόλας, Δημοσθένους Βασίλης 6, Ταρτίος Χριστόφορος 5, Αγρογιάννης Γιάννος, Φωτίου Ανδρέας 2, Χριστοδούλου Γεώργιος 4, Χατζηδάκη Συμεών, Καραϊσκάκης Σάββας 2, Χατζηγιάννης Χάρης, Τσεριώτης Μάριος 2, Γιωργαλλής Γιώργος 1, Τζιούρας Ονούφριος, Μπρούτζος Σωτήρης 4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ