aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Κυπελλούχος ο Μαυρομμάτης!

Χάντμπολ: Κυπελλούχος ο Μαυρομμάτης!

Σ’ ένα συγκλονιστικό τελικό διαφήμιση του αθλήματος ο Μαυρομμάτης ήταν αυτός που χαμογέλασε στο φινάλε κατακτώντας το κύπελλο ΟΠΑΠ Ανδρών Β’ Κατηγορίας κερδίζοντας το ΘΟΪ με 19-17. Πάθος, ένταση, σασπένς, δυνατές μονομαχίες και εναλλαγές στο σκορ ήταν το σκηνικό που διαδραματίστηκε στον μεγάλο τελικό που έγινε στο κλειστό της Αθηένου στην παρουσία πέραν των 250 φίλων του αθλήματος.

Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα το ΘΟΪ που είχε το προβάδισμα μέχρι τα τελευταία λεπτά λυγίζοντας από την υπερπροσπάθεια στο φινάλε. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον Μαυρομμάτη το οποίο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 5-0 ωστόσο η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Αυγόρου το οποίο στο 20ο λεπτό ανέτρεψε τα δεδομένα και πήρε το προβάδισμα με 7-6 ενώ έκλεισε το ημίχρονο με το υπέρ του 10-9.

Συναρπαστικό παιχνίδι και στο δεύτερ μέρος με το ΘΟΙ να κρατά το υπέρ του προβάδισμα μέχρι τα τελευταία στάδια του αγώνα και ενώ οι δύο ομάδες ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ. Στο 50ο λεπτό ο Μαυρομμάτης μείωσε στο τέρμα 16-15 και με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά έφτασε στην ολική ανατροπή στο 58΄ με 17-16 κατακτώντας στο τέλος το κύπελλο με το υπέρ του 19-17.

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον νεαρό τερματοφύλακα του ΘΟΪ Αυγόρου Ιωάννη Φεσιά ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Με τις σωτήριες επεμβάσεις του κράτησε στο παιχνίδι την ομάδα του ενώ πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ από την εστία του στην αντίπαλή.

Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου: Σίμος Σωφρονίου, Γιώργος Χατζηκαλλής, Μιχάλης Κακουρής, Ματθαίος Νικολάουν 3, Αριστοτέλης Χριστοφή 3, Κωνσταντίνος Τύλλης 1, Μάριος Γρηγορίου, Λοίζος Καλλένος, Γιώργος Χριστοφή, Μανώλης Πετρή, Πέτρος Ιωάννου 4, Αντώνης Λοϊζίδης 1, Γιάννης Ιωάννου 3, Άγγελος Γρηγορίου, Ανδρέας Σοφοκέους 1.

ΘΟΪ Αυγόρου: Ιωάννης Φεσιάς 1, Κωνσταντίνος Σαββίδης 4, Άγγελος Διαμαντόπουλος 7, Γιάννης Λαουτάρης, Αντώνης Τσιόλας, Γιώργος Ζαχαριάδης 4, Ιάκωβος Μακρής, Γιώργος Κάρυος, Παναγιώτης Χριστοφόρου, Παναγιώτης Παπαδάμου, Χάρης Λεμέσιος 1, Ιωάννης Γιωργίτσης, Παναγιώτης Κάρυος, Αντώνης Αντωνίου, Ραφαήλ Ζαχαριάδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ