aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Εύκολο έργο για τους πρωτοπόρους!

Χάντμπολ: Εύκολο έργο για τους πρωτοπόρους!

Η 8η αγωνιστική καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την πορεία των ομάδων στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ γυναικών. Και αυτό γιατί οι κορυφαίες ομάδες στο άθλημα τα τελευταία χρόνια κέρδισαν εύκολα τους αντιπάλους τους και αποσπάστηκαν στον βαθμολογικό πίνακα.

Η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα της Ε.Ν. Αθηένου επικράτησε εύκολα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Α.Ο. Αραδίππου με 30-21 και διατήρηση τη διαφορά των δύο βαθμών που έχει από την περσινή νταμπλούχο ομάδα των Λατσιών. Η ομάδα της Αθηένου ήταν ανώτερη καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχοντας σε μεγάλη μέρα την Λητώ Έλληνα που πέτυχε 10 τέρματα πανηγύρισε την 6η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Στο άλλο παιχνίδι της μέρας ο Α.Σ. Λατσιά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στο Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού αφού επικράτησε άνετα με το επιβλητικό 29-10. Η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου ήταν ασταμάτητη αφού πέτυχε 9 τέρματα ενώ με 7 γκολ τελείωσε τον αγώνα και η Βάσω Ιωάννου έχοντας επίσης εξαιρετική απόδοση. Η ομάδα του Πανελληνίου είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ