aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Δύσκολη νίκη για Αθηένου

Χάντμπολ: Δύσκολη νίκη για Αθηένου

Με το δεξί μπήκε στο 2018 η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Ε.Ν. Αθηένου, αφού επικράτησε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το 26-16 του Πανελληνίου Λευκωσίας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών. Εύκολο απόγευμα είχε ο Α.Ο. Αραδίππου που επικράτησε του Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού με 32-14.

Μόνη στην κορυφή του πίνακα επέστρεψε η Ε.Ν. Αθηένου που επικράτησε του Πανελληνίου Λευκωσίας στο κλειστό του Αγίου Δομετίου με 26-16 και συνέχισε την αήττητη πορεία της προς τον τίτλο. Μπορεί η διαφορά των 10 τερμάτων να φαίνεται πως πέρασε άνετα από την Λευκωσία ωστόσο η νίκη της κάθε άλλο άνετη ήταν. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε από τη νικήτρια ομάδα η Λυτώ Έλληνα που πέτυχε 8 τέρματα και ήταν εκ των κορυφαίων του παιχνιδιού.

ην τρίτη νίκη του σε έξι αγώνες πανηγύρισε ο Α.Ο. Αραδίππου που επικράτησε με σχετική ευκολία του ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού με 32-14 και πλησίασε τα Λατσιά και την 2η θέση στον πίνακα. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Χαραλάμπους δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι σε μια ομάδα που πήγε στην Λάρνακα με πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και παρά την φιλότιμη προσπάθεια της δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ