aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Μπλόκο» σε 31 αθλητές από την ΔΟΕ λόγω ντόπινγκ!

«Μπλόκο» σε 31 αθλητές από την ΔΟΕ λόγω ντόπινγκ!

Νέο σκάνδαλο ντόπινγκ φαίνεται πως θα ταράξει τους Ολυμπιακούς του Ρίο, αφού η ΔΟΕ ανακοίνωσε πως 31 αθλητές θα μείνουν εκτός μετά από επανεξέταση δειγμάτων που είχαν παρθεί στους αγώνες του Πεκίνου. 

Η επανεξέταση δειγμάτων που πάρθηκαν στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου από τη WADA οδηγούν στον αποκλεισμό 31 αθλητών από τους ερχόμενους αγώνες του Ρίο, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΟΕ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν περισσότεροι αποκλεισμοί, καθώς η επανεξέταση συνεχίζεται με δείγματα από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, το 2012.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΔΟΕ επανεξέτασε 454 δείγματα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Πρόκειται για διαδικασία που γίνεται σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντιντόπινγκ (WADA).

31 αθλητές, από 6 αθλήματα αναμένεται να αποκλειστούν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΔΟΕ, συμφώνησε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να ενημερωθούν οι 12 Ολυμπιακές Επιτροπές των χωρών από τις οποίες κατάγονται οι αθλητές. Όλοι όσοι παραβιάζουν τους κανόνες του αντιντόπινγκ θα αποκλειστούν από τους Ολυμπιακούς του Ρίο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ