aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜπάτμιντον: Μετάλλια με άρωμα κυπριακό

Μπάτμιντον: Μετάλλια με άρωμα κυπριακό

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διεθνές τουρνουά μπάτμιντον «Cyprus U17 & Youth International 2017», που διοργανώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου.  Οι αγώνες, στους οποίους έλαβαν μέρος 180 αθλητές/τρεις (80 ξένοι και 100 Κύπριοι) από 13 χώρες, ήταν αρκετά συναρπαστικοί και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Οι τελικοί είχαν πλούσιο κυπριακό άρωμα, καθώς αρκετοί αθλητές/τριές μας κατάφεραν και προκρίθηκαν στην τελική φάση και τα έδωσα όλα για το χρυσό μετάλλιο. Στο απλό αγοριών U11 ο Παναγιώτης Αδάμου κατέλαβε την 3η θέση, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο απλό κοριτσιών U11 ισοβάθμησαν οι Αγγελική Αβραάμ και Άντρεα Γεωργίου. Στο απλό κοριτσιών U13 η Μαρίσα Φυρίλλα κατέλαβε τη 2η θέση, ενώ στο διπλό κοριτσιών U13 μαζί με τη Μέετρε Λος (Ολλανδία) κατέκτησε την πρωτιά, αφήνοντας τις Μαρία Ελένη Αριστοπούλου και Θεοδώρα Χατζησολωμού στην τρίτη θέση στη σχετική κατηγορία.

Στο διπλό μεικτό U13 οι Παναγιώτης Αδάμου και Μαρίσα Φυρίλλα ήταν στην 1η θέση, ενώ ο Ιωάννης Ταμπούρλας και η Μαρία Ελένη Αριστοπούλου τερμάτισαν στην 3η θέση. Στο απλό αγοριών U15 ο Ιάκωβος Αχεριώτης ήταν πρώτος, με τους Άρη Καττιρτζή και Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου να ισοβαθμούν στην 3η θέση.

Στο διπλό αγοριών U15 οι Ιάκωβος Αχεριώτης και Άρης Καττιρτζή κατέλαβαν τη 2η θέση, ενώ οι Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου και Λεόντιος Ταβέλλης την 3η θέση. Στο διπλό κοριτσιών U15 η Εύα Καττιρτζή και η Χαρά Μιχαήλ περιορίστηκαν στη 2η θέση, στο απλό αγοριών U17 o Ορέστης Πίσσης ήταν δεύτερος, ενώ στο απλό κοριτσιών η Αναστασία Ζιντσίδου ήταν πρώτη.

Τέλος, στο διπλό αγοριών U17 οι Σταύρος Χατζηκωστής / Sebestyen Nagy (Ουγγαρία) και Σάββας Χατζηπαντελής/Ορέστης Πίσσης ισοβάθμησαν στην 3η θέση, ενώ στο διπλό κοριτσιών U17, η Αναστασία Ζιντσίδου και η Ιωάννα Πίσση κατέλαβαν την 1η θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ