aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΆσχημη Κυριακή για τον Κοντίδη

Άσχημη Κυριακή για τον Κοντίδη

Άσχημη Κυριακή για τον Παύλο Κοντίδη στο Σπλιτ, της Κροατίας. Στη μοναδική ιστιοδρομία της ημέρας  ήταν 26ος με αποτέλεσμα να πέσει στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης, έχοντας 33 βαθμούς ποινής. Επρόκειτο να διεξαχθούν δύο ιστιοδρομίες στην τέταρτη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Laser, όμως οι συχνές αλλαγές κατεύθυνσης του ανέμου δεν επέτρεψαν να γίνει η δεύτερη.

Μάλιστα, ιστιοδρομία έγινε μόνο στο Χρυσό γκρουπ, αυτό του Παύλου δηλαδή, στο οποίο αγωνίζονται πλέον οι αθλητές που πάνε για το χρυσό – οι 49 πρώτοι της κατάταξης μετά τις τρεις πρώτες ημέρες, που ήταν προκριματικές. Στο Αργυρό και στο Χάλκινο γκρουπ δεν έγινε καμιά ιστιοδρομία.

Το πόντιουμ απέχει πλέον 11 βαθμούς για τον Κοντίδη. Την πρώτη θέση, που κρατούσε μετά από τρεις ημέρες ο Κύπριος Ολυμπιονίκης, κληρονόμησε ο Jean – Baptiste Bernaz με 18β. O Αυστραλός Wearn έχει 20β και ο συμπατριώτης του Burton 22β.

Ο Κοντίδης ελπίζει πως ο καιρός θα επιτρέψει να διεξαχθούν τρεις ιστιοδρομίες τη Δευτέρα και άλλες δύο την Τρίτη, ώστε να δικαιούνται οι αθλητές να… πετάξουν δύο κούρσες, προκειμένου να… ξεφορτωθεί και τη σημερινή 26η θέση. Ήδη έχει φορτωθεί έναν μη τερματισμό, λόγω της ατυχίας με το πανί το Σάββατο. Εάν δεν συμπληρωθούν 12 ιστιοδρομίες στον αγώνα, τότε οι ιστιοπλόοι θα… πετάξουν μόνο τη χειρότερή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ