aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑπίστευτη νίκη για τον Κρούγκερ στο skiathlon

Απίστευτη νίκη για τον Κρούγκερ στο skiathlon

Aν κάποιος έλεγε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στον Σίμεν Κρούγκερ ότι θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και μάλιστα θα το κάνει έχοντας πτώση στην αρχή της κούρσας είναι σίγουρο ότι ο Νορβηγός θα έβαζε τα γέλια. Πριν τους Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ είχε πάρει τη νίκη μόλις σε έναν αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ τα όσα έγιναν στην εκκίνηση των 5+15 χιλιόμετρων skiathlon τελείωναν τις όποιες ελπίδες του για κάτι καλό.

Διαβάστε επίσης: Στην Κάλα το πρώτο μετάλλιο στην Πιονγκτσάνγκ

Τελικά, εκείνος κατάφερε όχι απλά να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος αλλά να πάρει και μία μεγάλη νίκη! Ο 24χρονος Νορβηγός κατάφερε να φτάσει τους αθλητές που προπορεύονταν και από το 23 χιλιόμετρο και μετά οδήγησε την κούρσα διατηρώντας ένα σταθερό ρυθμό τον οποίο δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν οι υπόλοιποι. Έτσι, ο Κρούγκερ τερμάτισε πρώτος με χρόνο 1:16.20 και τον ακολούθησαν άλλοι δύο συμπατριώτες του. Ο Μάρτιν Σάντμπι ήταν δεύτερο με 1:16.28 και τρίτος ο Χανς Χόλουντ με 1:16.29.9.

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ