aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑνδρόνικος Ευριπίδου: Πρωταθλητής στην Ταϊλάνδη!

Ανδρόνικος Ευριπίδου: Πρωταθλητής στην Ταϊλάνδη!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μεγάλη θεωρείται η επιτυχία του Κύπριου πρωταθλητή Ανδρόνικου Ευρυπίδου, ο οποίος κατέκτησε τον Παγκόσμιο τίτλο στο διεθνές τουρνουά Σούπερ Muay Thai, που έγινε στην Ταϊλάνδη.

Ο Ευρυπίδου κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή στα 75 κιλά, νικώντας στον τελικό Ουζμπέκο αθλητή. Ο 26χρονος πρωταθλητής μας, ασχολείται τα τελευταία τρία χρόνια με το άθλημα, με προπονητή τον Μάστερ Κυριάκο Χριστοφή. Μέσα σε λίγα χρόνια το ταλέντο του Ευρυπίδου ανέδειξε την Κύπρο σε ένα διεθνές τουρνουά.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία, γιατί στον τελικό αγωνίστηκα τραυματίας, όμως είχα τόση θέληση για να κερδίσω, που δεν ένοιωσα τον πόνο», δήλωσε στο «Goal» ο πρωταθλητής με το ατσαλένιο κτύπημα και την πολύ καλή τεχνική.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Κυριάκο Χριστοφή και το Lumpinee Gym που γυμνάζομαι. «Θα συνεχίσω τις προπονήσεις, γιατί υπάρχουν τώρα άλλες προσκλήσεις για διεθνείς αγώνες, οι οποίοι με ενδιαφέρουν, όπως η συνάντηση στις 30 Σεπτεμβρίου ανάμεσα σε Κύπρο και Τουρκία που θα γίνει στη Λεμεσό», κατέληξε.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ